Guldes blog

Livsstilsblog om interesser, liv og tanker fra en nørdet multipod guldfiskepige

Linda er død!

Argh, det er så forfærdeligt, jeg er helt ude af mig selv. Min skønne PC, Linda, gik i går i stykker... Går konstant i sort, og jeg kan hører at der ikke er andet en blæseren som kører... nogle gange går der 2 min. før det sker, og nogle gange når jeg ikke engang at tænde. Tror det er bundkortet det er galt med - det er sket for mig før... snøft, jeg holder det ikke ud Og så nu, lige før prøver og eksamener - skønt Men kan i det mindste låne min mors bærbar - det er nemlig også en T42, så kan låne den til eksamenerne er over (altså bare bruge min hardisk i hendes pc).
Udgivet mandag d. 25. Maj 2009
12 kommentarer og 2085 visninger

Kommentarer

KGravatar Katrine 25 Maj 2009 19:16

Heijsa : D

Er du måske intresseret i at linke?

IGravatar Ilhja 25 Maj 2009 22:12

RIP Linda.

Håber du kan fixe hende

RGravatar René 26 Maj 2009 19:40

Hej. :-D
Jeg tænkte på, om du måske var interesseret i at linke? Enten som q-link eller som affiliates.

Hvis dette er tilfældet, så gå ind på en af følgende sider og tilmeld dig, så er du godkendt inde 24 timer.

(affiliates): http://www.tryple.dk/ranum/BeAffiliates
(q-link):
http://www.tryple.dk/ranum/Linkage

GGravatar Gulde 26 Maj 2009 21:53

Bare rolig. Angående Linda, så er hun på en måde oppe at køre igen. Efter en meget farlig og vanskelig opperation, lykkedes det nemlig, at transplantere hendes opdukterede hjerne (harddisk) ind i en sund og rask krop (min mors pc), så Linda er så og sige vent tilbage fra de døde Hun har dog haft det lidt svært ved at vende sig til denne nye krop, som hun vist ikke er helt tilfreds med. (For selv om både jeg og min mor bruger Thinkpad 42, så er der åbenbart en lille forskel alligevel - en slags undermodeller. Fx har min Bluetooth, hvilket min mors ikke har - men lidt surfen på nettet efter den rigtige software, nu skulle hun gerne fungere igen )

IGravatar Ilhja 26 Maj 2009 22:04

Det er vist kun mig der var nervøs for Linda.
Ej hvor er det dog godt at høre.
Og nu hvor jeg også er ved at lægge Thymetasia op til dig^^

Jeps, jeg mener at man kan få det imod halsbetændelse men så ved du det til næste gang.

RGravatar René 26 Maj 2009 23:30

Du er nu inde på min side:
http://www.tryple.dk/ranum/Linkage

og på samme side kan du finde det q-link, som du syntes skal ind på din skole :-)

RGravatar René 27 Maj 2009 00:06

Sorry, http://www.tryple.dk/ranum/BeAffiliates derpå ligger de. :-) ja godnat. ;-)

IGravatar Ilhja 27 Maj 2009 08:59

Tak^^
Så at jeg faktisk ikke var helt færdig med Gerlysium, så må lige have set på det her i weekenden.

KGravatar Katrine 27 Maj 2009 14:36

Taark! d:
Du bliver også kastet ind med det samme :'D

--> Katrine

KGravatar Katrine 27 Maj 2009 14:37

Taark! d:
Du bliver også kastet ind med det samme :'D

--> Katrine

KGravatar Katja 27 Maj 2009 15:40

Gud, jeg blev jo helt forskrækket med den overskrift! Og så er det "bare" computeren som er død... Jah, jeg forstår dig rent faktisk udmærket, hvor må det være surt... Og fantastisk dårligt tidspunkt at miste den på...

KGravatar Katja 27 Maj 2009 16:48

Ja, det er rigtigt. Det må have været forfærdeligt trist, jeg kan kun føle med hende. Sådan noget er bare så tragisk.
Men ja, jeg troede minsandten lige, at der var endnu en, som havde oplevet en lignende ulykke, så jeg måtte jo lige læse din blog og få en forklaring. ^^,
Håber du har det godt, og at Linda også har det fint. ;D

Læg en kommentar

Gravatar
:);):Dx)xP^^":oO:--"+flere-færre
Husk min info med cookie