Guldes blog

Livsstilsblog om interesser, liv og tanker fra en nørdet multipod guldfiskepige

Lindsey Stirling koncert DK igen

Jeg er her! Vi er her! Lindsey Stirling koncert, It's happening again! Vi er taget afsted i GOD tid denne gang og har stået i kø længe (selvom det ikke længere er en kø, lær dog køkultur mennesket!), så nu håber jeg vi kan skaffe en god plads der passer til En knap-så-høj person som mig, så jeg rent faktisk kan nyde koncerten, måske endda se Lindsey som mere end en bevægende skygge på bagvæggen, og kan se andet end folks arme og optagende mobiler og kameraer, armhuler og frem for alt, albuer som rammer mig i hovedet når det klappes! Vi er i god tid. Jeg har nye høje sko på. Jeg er SÅ klar!
Udgivet torsdag d. 09. Oktober 2014
2 kommentarer og 1672 visninger

LigeNu

Kommentarer

IGravatar Ilhja 10 Oktober 2014 14:45

Lyder fedt! Jeg håber det var en god koncert!

JGravatar Janni 11 Oktober 2014 15:10

Det var SÅ FEDT

Læg en kommentar

Gravatar
:);):Dx)xP^^":oO:--"+flere-færre
Husk min info med cookie