Guldes blog

Livsstilsblog om interesser, liv og tanker fra en nørdet multipod guldfiskepige

Linet op til Wolverine

I biografen. 3D desværre, men det var hvad der gik i primetime. Filmen er sikkert stadig fed alligevel! Da Emil spurgte om jeg ville med i bio, og vi tjekkede de kørende film, troede jeg faktisk først at det bare var Origin bare i 3D, men jeg tog fejl. Så jeg var meget uinformeret, og lidt overrasket. Men smugkig på traileren siger mig at det bliver noget med Japan og dødelighed. I'm thrilled! Andre derude der har/vil se den?

Linet op til hygge i bio

Udgivet søndag d. 28. Juli 2013
3 kommentarer og 2045 visninger

LigeNu

Kommentarer

IGravatar Ilhja 28 Juli 2013 21:50

Jeg vil gerne men har ingen omkring lige pt der vil se den -.-'

JHGravatar Jeanette Henriksen 28 Juli 2013 22:51

Den gad jeg virkelig godt også ind og se..
Jeg er bestemt heller ikke glad for 3D, vil langt hellere se uden..
Håber du vil skrive lidt om hvordan filmen var..

SGravatar Simone 29 Juli 2013 13:35

Tusind tak for dine stemmer, og ikke mindst din dejlige kommentar!
Vi er faktisk ret ens på det punkt, med at vælge blogs ud fra personen som er bag den. Det er bare som om, bloggen naturligt bliver mere interessant hvis man fornemmer at personen bag, er ægte og ikke mindst en som man på en eller anden måde kan spejle sig i (holdninger, livssyn mv.).

Ej hvor er du heldig! Jeg vil også rigtig gerne ind og se den film ^_^
Var den god? Og var det til at leve med, at se den i 3D? XD

Simone
Microcut.dk

Læg en kommentar

Gravatar
:);):Dx)xP^^":oO:--"+flere-færre
Husk min info med cookie