Guldes blog

Livsstilsblog om interesser, liv og tanker fra en nørdet multipod guldfiskepige

Look what I got

Se hvad jeg har fået - fine nye mobilosh. De fik den hjem i torsdags så den var ved at være sat op igen fredag. Puh, alle de brugere og indstillinger man pludselig skal huske og sætte op igen. Selvom der selvfølgelig er trin som forsøger gøre det nemmere ved opstarten.

Min fine nye Samsung s5 med fint bronze-cover


Der er fint lille cover på som jeg tror jeg for en gangs skyld kan lade sidde på. Der er ikke kort-kommet i som på den sidste, men de gjorde alligevel også mobilen så tyk at den ikke kunne lukkes, hvis de blev brugt. Det nye cover er dejligt tyndt så det passer i min pung, blandt andet fordi det bliver hæftet direkte på telefonen som bagklap. Vinduet foran gør at man kan tjekke sms/notifikationer samt tid og skridttæller uden at åbne telefonen, og man kan tage kvadratiske billeder. Jeg tror efterhånden det gør mobilen perfekt for mig. Glasset gør også at coveret kan flippes om bagpå, uden at dække kameralisen - så kan jeg igen tage ethåndede billeder Og generelt bruge telefonen med en hånd.

Nyt bronze cover og gammelt sort
Nyt bronzecover med glas-skærm-rude og gammelt sort pung-cover  med kort-lommer

Telefonen er desværre noget større i skærmen end den sidste, ikke meget, men nok til at gøreringe mobilen betydeligt mindre handy at håndteret for små damehænder som mine. Hvorfor er det man tror større absolut et bedre med mobil? Det har ikke været helt så slemt som jeg var bange for, men der var ikke mulighed for at teste det i butikken, da Elgiganten har de der cover med en kugle til at sætte telefonen i en display-stander-tingest, og den desværre agere holdegreb. Men ja, alt i alt er jeg alligevel meget tilfreds endnu. Der skumle være bedre kamera i og bedre batteri - og det er jo udemærket når det nu alligevel SKULLE være

Samsung s4 ved siden af s5... 5'eren er lidt større
Samsung Galaxy s4 ved siden af s5... s4 har glossy bagskærm mens s5 har en mere mat bagklap som er rarere at holde ved - dog ligemeget når jeg vil have coveret på
Udgivet lørdag d. 27. Juni 2015
1811 visninger

Kommentarer

Læg en kommentar

Gravatar
:);):Dx)xP^^":oO:--"+flere-færre
Husk min info med cookie