Gulde's interesse og livsstilsblog

En legeplads for mine tanker og tekstlige udfoldelser

Mad mad og mere mad - nu fårårsruller

Ja, jeg frygter måske at det er lidt irriterende at min blog handler så meget om mad for tiden. Men det er også hvad mit liv handler om, når jeg ikke arbejder eller træner eller forsøger at organisere mit hjem og mit liv og få styr på mit lort. Det irritere også mig, at jeg skrev dette indlæg i går (på min blog) hvorefter min mobil slettede det før det blev postet??

Så jeg "gentager" lige mig selv ved at nævne, at vi fik fårårsruller med nudler i går. Det er ikke det sundeste/bedste, det er stadig junk og fast-food, men ikke så usundt som fx. en fritureburger og ikke så dyr som take-away. Og det var faktisk helt sjovt at stå i køkkenet og "lave" noget lidt hurtig mad det ikke kræver en times tilberedning. Dertil var det lige hvad Emil havde lyst til, og så er det først rigtigt sjovt at lave mad

Fårsruller med nudler og sursødsovs

Fårårsruller nudler og sursød sovs
Fårårsruller nudler og sursød sovs

Udgivet fredag d. 01. Marts 2013
1457 visninger

Food DinnerOfTheDay

Kommentarer

Læg en kommentar

Gravatar
:);):Dx)xP^^":oO:--"+flere-færre
Husk min info med cookie