Guldes blog

Livsstilsblog om interesser, liv og tanker fra en nørdet multipod guldfiskepige

Maj, Juni, Juli Empties

Er det efterhånden 2 eller 3 måneder jeg er sprunget over? Anyway har der heller ikke været så meget på det sidste, men fordi vi nu samler 3 måneder er der selvfølgelig en del. Jeg er specielt imponeret over at være kommet igennem både 2 eyelinere, en stor bodyshop showercream, en deocreame og en parfume. Det er produkter der holder temmeligt længe! Dertil et par produkter der var enten for gamle eller ubrugte, det gav lidt bedre plads i toiletskabet

The Body Shop Coconut Shower Cream, Matas Citrus Deocreame, Van Gils - Her Aura, MaxFactor Masterpiece Undereye Concealer, Clinique Eyeliner i Cocoa Shimmer og Starry Plum, Gosh Kohl Eyeliner i Sort

The Body Shop Coconut Shower Cream
Jeg elsker det her stads. Den er ret tyk i det, så der skal bruges en del af gangen. Til gengæld er det meget fugt-givende... i hvert fald ikke det omvendte. Og den efterlader huden med en herlig duft (og i øvrigt også smag) af kokus. Spøjst, ikke? Det har taget mig et halvt år at komme igennem, da jeg først tog huld på den ca. en måned efter jeg købte den. Såh... med den anden flaske (samme størrelse, 750 ml) skulle der gerne være til resten af året, frem til næste udsalg, for ellers er priserne liiige krydrede nok for mig. EMPTY

Matas Citrus Deocreame
Jeg er blevet meget glad for Matas Deocreame. Det virker meget effektivt, har en fin duft (selvom jeg er blevet gladere for Granatæblen end Citrusen) og der skal ikke voldsomt meget til for at det virker. Jeg vil tro det tog mig et halv år at komme igennem, da det tog mig ca. 1 for at komme igennem 2 tuber. Men det er fantastisk let at omtrylle til rejsestørrelse (hvilket jeg elsker) - det er bare at fylde lidt i en bøtte, og så er man klar. Pt. er jeg dog igang med en anden deo, som jeg har fået i gave, men når den er tom går jeg sandsynligvis tilbage til Matas Deocreamer igen ^^" EMPTY

Van Gils - Her Aura
Jeg kan næsten ikke fatte jeg er kommet igennem en hel parfume flaske! Jeg fik den i gave (sammen med en tilhørende lotion) af en veninde Michelle omkring min 18 års fødselsdag, så det var lige op over at den var ved at blive for gammel. Fin duft, men ikke tilgængelig mere. Det var nok heller ikke noget jeg ville købe igen. Den ligger pænt i midten: ikke dårlig, og ikke exceptionelt god. EMPTY

MaxFactor Masterpiece Undereye Concealer
Jeg elsker den, hvis jeg kun skulle bruge 1 produkt i løbet af dagen, ville det være min concealer (såfremt jeg valgte at tage noget på). Den er nem at håndtere, også på farte, pga. skruemekanismen, selvom jeg også finde det uhyggiegnisk, så det var ikke noget jeg ville låne til nogen. Det er min 3. tube, så det siger måske lidt, hehe. EMPTY

Clinique Eyeliner i Cocoa Shimmer og Starry Plum, Gosh Kohl Eyeliner i Sort


Clinique Eyeliner i Cocoa Shimmer og Starry Plum
Jeg var SÅ irriteret på dette produkt da jeg først fik det. Det var en del af en gave (gave-sæt) og jeg var meget spændt på det, fordi jeg godt kunne tænke mig en lille eyeliner, men dengang brugte jeg kun liner på vand-linjen, og det stinker dette produkt til. Jeg fik heldigvis lært at bruge liner over øjet, og har fået meget god brug ud af produktet siden... Starry Plum altså. Den anden side, Cocoa Shimmer, har ganske enkelt en meget upraktisk farve, der smelter så meget sammen med hudfarven, at den bliver lige meget. Man kan ikke se den alligevel. Så måske for én med en hudtone der enten matcher Dracula, eller har en meget mørk hudtone. Til mig? Nej... Det bliver nok ikke et produkt jeg investere i igen. Eller måske den lilla side... Anyway, det var lige op over at den var ved at blive for gammel, da jeg kom igennem, så det var knebent, men EMPTY

Gosh Kohl Eyeliner i Sort
Jeg knus-elskede dette produkt før jeg fandt min nye favorit (Gosh velvet Touch liner i Metallic Bras)... det ses nok også på størrelsen. Jeg havde en backup dengang, som jeg er igang med nu. Denne stump blev dog væk, før jeg kom helt igennem den, og jeg tror ikke den er god længere, efter jeg længe efter fandt den igen. Under alle omstændigheder har jeg jo en frisk åben én, så jeg kan lige så godt bruge den i stedet for at den også bliver for gammel. Jeg vil dog stadig mene den er ret godt brugt, så jeg vil stadig tillade mig at kalde den EMPTY

Nivea BB-cream Light [sample], Schwarzkopf Gliss Shampoo [sample], Schwarzkopf Gliss Balsam [sample]

Nivea BB-cream Light [sample]
Jeg har set reviews af den af en anden dansk pige (beauty blogger/youtuber), og må erklære mig enig med hendes pointer, selvom jeg gerne ville teste selv. Farven er monster mærk, ikke engang på mine solbrune sommerdage ville den kunne passe mig. Den er elendig at blende sammen med den naturlige hudttone, fordi produktet er meget tykt, højest sandsynlig pga. solcreamen. Og man skal vre hurtig til at påføre og blende den, for når den først har sat sig, og er tørret, ruller den af i små pølser, hvis man gnubber mere i ansigtet. Ikke et produkt jeg overhoved kan se mig købe. Men jeg er i forvejen heller ikke til foundations! OUT

Schwarzkopf Gliss Shampoo [sample]
Virker fint, lækker farve, behagelig duft, ingen gener, men på den anden side heller ingen exceptionelle forbedringer. Den ligger meget centralt - ikke god, ikke dårlig men meget okay. EMPTY

Schwarzkopf Gliss Balsam [sample]
Igen, som med shampoo'en har jeg ikke noteret nogen forskelle, så kvalitetsmæssigt må den jo matche hvad jeg ellers bruger. Og jeg HAR fundet produkter, der ikke fungerede før... EMPTY

DaniellA After Sun Lotion (aloe vera)

DaniellA After Sun Lotion (aloe vera)
Den virker meget fint tror jeg, jeg ved ikke helt hvad funktionen skulle være, da folk har fortalt mig det IKKE er behandling mod solskoldning, men et produkt man tager på når man kommer ind efter at have været i sol. Så jeg ved ikke rigtigt. Under alle omstændigheder er den tom nu, og desuden ælle-gammel. Jeg ved jeg havde den med på efterskole, så den har nok overskredet sin dato mange gange... Jeg har få klatter i rejsebøtter endnu, men vil betragte den som tømt. Hvis man da overhovedet kan købe den endnu, tror jeg dog stadig ikke det er et produkt jeg vil købe igen. EMPTY

Amo Lens Plus OcuPure Saltvand, Matas Fodpeeling

Amo Lens Plus OcuPure Saltvand
Et levn fra mit sidste forsøg med kontaktlinser. Det fungere bare ikke få mig må jeg indse. Generne ved lindser for mine øjne overstiger langt den lille synsforbedring. Jeg kan ikke fokusere øjenen uden mine briller, og kan ikke bruge brillerne med lindserne i, og har i øvrigt åbenbart så tørre øjne og tørre miljøer, at jeg konstant bliver generet af lindserne, så... så går jeg hellere helt uden noget, i de perioder jeg vil være uden briller. Er faktisk uden briller i skrivende stund, så jeg kan godt, men det giver hovedpine i længden. Anyway, væsken er så vidt jeg husker beregnet på at fugte øjenene hvis de bliver tørre, og til at skylle lindserne hvis de ryger ud. Dertil virker det også udemærket, men nu jeg ikke længere har lindser bruger vi det aldrig. Heller ikke selvom Emil har, så nu ryger den ud. OUT

Matas Fodpeeling
Det var et fejlkøb. Fodpeelingen er ikke nær nok til at tage sig af mine fordproblemer (som karate-udøver for man ret tykke fodsåler), så jeg følte faktisk ikke den gjorde noget for mig overhovedet, og så var besværet ved at påførre, og vente på tørring osv. uden rigtig at kunne bevæge sig (fordi fødderne er dækket af det), og siden skulle skylle af osv. Det var bare for meget besvær uden effekt. Den er i øvrigt også liidt for gammel efterhånden tror jeg. OUT


Dertil en massageolie med jordbærduft, som ganske enkelt er blevet for gammel. Duften viste sig for syntetisk til at nogen kunne holde det ud. Alt for kunstigt sødet, tænk engang at det kan blive FOR sødt

Serien Empties, Outs & Expires er inspireret af en af mine favorit beauty-bloggere: Celina fra Fabels in fashions
Udgivet torsdag d. 01. August 2013
2721 visninger

Empties Beauty

Kommentarer

Læg en kommentar

Gravatar
:);):Dx)xP^^":oO:--"+flere-færre
Husk min info med cookie