Gulde's interesse og livsstilsblog

En legeplads for mine tanker og tekstlige udfoldelser

Man vænner sig til det...

Tror jeg da. Jeg har i hvert fald lettere ved at kapere de lange arbejdstider, end i begyndelsen (også på trods af at mit uge-skema er skræmmende at kigge på). Det samme gælder cykelturene. Det går meget bedre efterhånden I dag var dog ikke nogen almindelig dag på arbejdet.. strømmen gik, og med et hav af strømslugende servere i kælderen... tja, kort tid efter gik nødgenerateren (dem der skulle levere og opsætte den har åbenbart ikke gjort jobbet ordentligt). Så der var totalt kaos, den værst tænkelige situation. For med serverne slukket betyder det jo, at alle de hostede hjemmesider forsvidner fra nettet - og så lige midt på dagen, puha. 15 minutter sagde el-selskabet. Og det er en evighed i den verden. Men strømmen kom da igen, og der var ikke så mange der bemærkede det

Resten af dagen gik så efterfølgende med at få styr på de problemer det medførte. Sådan nogle servere kan åbenbart ikke tåle at blive slukket. Jeg overvejer lidt at få en selv. Sådan, hvis jeg kunne få lidt vejledning i hvordan sådan nogle fungere...

Min egen dag blev brugt på at arbejde på det der database-overførsels-system. Og det var bare mærkeligt. Når man overførte, ville den pludselig ikke vise visse felter, og det blev da først mærkeligere da jeg fandt en "næsten" forklaring på hvorfor. Hvis der kun var tal, ville den ikke, men hvis der kom bogstaver i feltet sammen med, så ville den pludseligt godt. Og et mellemrum og non-breaking space   gik også lige an for de fleste, på nær én. Og der skulle være et mellemrum sammen med det andet tegn nogle steder for at det ville virke. Ej, det var bare for mærkeligt. Men der var jo ikke megen hjælp at komme efter i dag (med god grund), men mon ikke det går bedre i morgen. Det er faktisk kun det med billederne jeg mangler at få til at fungere, så nu har jeg snart klaret 3. opgave også, yei Jeg har været ved at skrive info'en til den første opgave, så den er klar til at komme i portfoliet, når vi får rettet til de rigtige felter... hmm, måske også før, det ved jeg ikke endnu.

Er i interesserede i at se mit design? Eller nørder jeg bare for vildt? Hehe, vi kvindelige programmøre er vist et sjældent folkefærd
Udgivet onsdag d. 30. Januar 2013
2 kommentarer og 1473 visninger

MMD Praktik

Kommentarer

IGravatar Ilhja 31 Januar 2013 07:29

Ja vi er! Og ja vil gerne se dit design

TGravatar Tenna 31 Januar 2013 08:26

Vil MEGET gerne se dit design.

Læg en kommentar

Gravatar
:);):Dx)xP^^":oO:--"+flere-færre
Husk min info med cookie