Guldes blog

Livsstilsblog om interesser, liv og tanker fra en nørdet multipod guldfiskepige

Mange planer hovedpine og Danmarks indsamling

På den igen med hovedpine og alt det der...
Så er det på den igen der... Eller sådan noget. Jeg havde ellers planer for i aften, men i stedet er den gået med hovedpine og manglende appetit (men ikke sult åbenbart?). Fx vil jeg gerne have færdigt gjort mit inspirations board med mål og forsæt for 2015, udover achevement listen altså. I stedet kigger jeg tomt på Danmarks-indsamlingen og undre mig over at man selv under finanskrisen kunne samle de sædvanlige beløber ind... Samt hvor meget værterne og hjælperne mon tjener på at være med, eller om de mon har doneret dagens indsats... Og hvordan P3 pludseligt kunne gå fra 8,1 mio indsamlede kr til 19,2 som ligger godt over løsesummen på de 10 mio.

I øvrigt irriterede det mig meget med hele den gidsels situation - som lytter blev man jo også som gidsel (samvittigheds gidsel), og god sags tjeneste eller ej, så huer den slags mig ikke. Lige som både jeg og kæresten bliver irriteret over temaet "mod verdens uretfærdighed", for som han tit citere sin gamle forstander Torkild: "Verden er et uretfærdigt sted." Det ER ikke retfærdigt, men det er bare sådan det er... Jep, det Labyrinth citat var bare for fristende ("Hoggle: It's not fair. Sarah: No, it isn't. But that's the way it is.").

Med det ude af verden ... eller bare mit smertende hoved, også en ting der ikke er fair: at jeg HAR taget smertestillende.. som åbenbart bare nægter at virke, så er det selvfølgelig stadig vigtige sager der støttes. Jeg ville bare gerne at man kaldte det noget andet. I stil med kampen for "to decrease world suck" som er Project for Awesome sloganet, det årlige projekt opstartet af The Vlog Brothers og Nerdfighteria (DFTBA, don't forget to be awesome). Måske er det bare hovedpinen der taler...
Udgivet lørdag d. 31. Januar 2015
1997 visninger

Kommentarer

Læg en kommentar

Gravatar
:);):Dx)xP^^":oO:--"+flere-færre
Husk min info med cookie