Guldes blog

Livsstilsblog om interesser, liv og tanker fra en nørdet multipod guldfiskepige

Manglende lyric til humleriddersangen

Først.. "Velkommen hjem Gulde!" Eller ej, hun har nu været hjemme i... øh... 1 dag før hun tog på camping i endnu 5 og derefter dirkete på besøg hos Emil? Så princippet er jeg vel ikke "hjemme" endnu, suk, det må vente til på søndag...

Som overskriften siger, så er det tilsyneladende ikke til at finde en sangtekst til Humleriddernes sang "Piratens sidste" fra CD'en Supersky. Under normale omstændigheder havde det ikke generet mig - så havde jeg bare selv lyttet sangteksten af i stedet. Det generende er, at én linje i denne sang, bare ÈN LINJE, gør dette projekt stort set umuligt >x[ (<-- Gulde's anstrengelses ansigtsudtryk) Jeg har nu givet op på at finde svaret selv...

Og da sangen er så "ukendt" (fordi den er dansk og ret gammel), er det ikke til at støve en sangtekst op på nettet, så jeg ville høre om der tilfældigvis interessere sig for Humleridderne eller bare sidde med svaret på mine kvaler med linjen som jeg så har lyttet af til:

Et skib i rum sø ligger ---- og skatte
I sangen på tidspunktet 2:24
Hele sangteksten lyder som følgende (så er den del da i det mindste tilgængelig på nettet )

Yohoho nu ′ der mere end jeg magter
Dækket det er fyldt med lig fra stævnen ned til agter
Og dem der ik′ var plads til har jeg lynchet i masten
Man kan roligt sig′ at jeg har lig i lasten

Hvis jeg blot for hver død mans kiste fik en rom
Ku′ jeg være skide fuld, men min tynde den er tom
Hvad har jeg gjort for at være hvor jeg er
Hvad vil han ha′ at jeg skal lære af det her

Blir′ jeg ved så går jeg planken
Det er svært at leve med tanken
Om at ende mine dage her i stanken

Jeg har tænkt og leget med tanker jeg har drejet
Om hvor′n jeg endte her, men det hjælper lige meget

For fanden vi trak jo tæt, for tynder og krus
Før vi slagtede øen, morgengry, blodrus
Og før jeg knuste kraniet på den hellige mand
Sagde han: Ved disse ord skal du lide unge mand.

[Omkvæd]
[I]Du vil altid bli′ behandlet, som du behandler
Dit liv er nu forvandlet som du mit forvandler
Alle dine mænd er døde når natten går til ro
Og for hvert lig over bord der for du to[/I]

[Omkvæd]

Da vi forlod øen med dets prompt og pragt i lasten
Kom det første skrig fra dækket - det var gasten
Og som aft′nen skred frem kom der flere og flere
Og ved morgengry havd′ jeg ingen mænd mere

Min skæbne er besejlet, det kan ingen forandre
For hvert lig overbord, der for jeg to andre
Så kom ombord på min skude, der er dobbelt op på død
Der er happy-hour på lig og råddent kød

Et skib i rum sø ligger ---- og skatte
Fyldt med mætte rotter så store som katte
Så nu må jeg sande, den hellige ha′d ret
For sent har jeg set, for sent har jeg grædt
Så nu slipper jeg mit liv og tænker hvor jeg har fået
Ligger som jeg har redt og høster som jeg har sået
Den helliges ord ta′r fat og brænder mig op
Jeg hører kun hans ord til min puls den siger stop

[Omkvæd]
[Omkvæd]

[Omkvæd]

Udgivet lørdag d. 07. August 2010
2 kommentarer og 2191 visninger

Lyric Music

Kommentarer

IGravatar Ilhja 08 August 2010 08:05

Hmm, kunne heller ikke finde teksten nogle steder. Heller ikke finde sangen på youtube o.O
Eller jo, fandt et sted hvor man kunne downloade det men de er alle fra i år så ved ikke om det er "rigtig".
Du kan se den her: http://express-downloads.com/search.php?search=Humleridderne%20-%20Supersky%20-%20Danish%20lyrics og så kan du selv bedømme.

Men så længe du hygger dig i din ferie så er alt godt.

GGravatar Gulde 13 August 2010 00:50

I øvrigt vil jeg gerne undskylde ikke at have svaret dig før ^^" Jeg har samlet set haft en hyggelig ferie. Lidt anderledes end normalt. På den ene side mere travl end ellers - da alle "events" endte med at ligge oven i hinanden her til sidst. Og på den anden side mere "lad" end ellers, fordi udsigten til "evig" (arbejdsløs) sommerferie tager ret meget af gejsten fra én. Så jeg har brugt mere tid end ellers på at lave "intet" / slappe af.

Læg en kommentar

Gravatar
:);):Dx)xP^^":oO:--"+flere-færre
Husk min info med cookie