Gulde's interesse og livsstilsblog

En legeplads for mine tanker og tekstlige udfoldelser

Mareridt - en splatter-gyser

Argh, godmorgenstemning... suk, jeg ved det er et mega tidligt tidspunt at begynde dagen på, men jeg havde bare en rigtig grim drøm i nat.. Det var helt splatter-gyser agtigt, badr! Den flok mennesker jeg rendte rundt med døde en for en, og allerede i drømmen vidste jeg, at det ikke ville stoppe, før hver og en af os havde udåndet. Hvilket jeg fortalte mine kammerater da vi blot var 3 tilbage. Jeg besluttede at stoppe drømmen, og det var som vi hældte mørk maling på hvad der måske har været vores skæbne billeer Oo. Vi sad om et bål, og talte sammen, men vi vidste at vi måtte tale så undvigende at vi næsten var uforståelige, for ikke at give mareridtet gode idéer. Da besluttede jeg at vågne, så nu er jeg vågen. Jeg er dog desværre ret sikker på at mareridtet vil fortsætte hvis jeg ligger mig til at sove igen...

Så nu ligger jeg og lytter til New Age musik for at få frygten på afstand, hehe.
Udgivet torsdag d. 25. December 2008
1574 visninger

Dreams DreamDiary

Kommentarer

Læg en kommentar

Gravatar
:);):Dx)xP^^":oO:--"+flere-færre
Husk min info med cookie