Guldes blog

Livsstilsblog om interesser, liv og tanker fra en nørdet multipod guldfiskepige

Matas Pointshop gave

Så fik jeg endelig min Pointshop gave fra Club Matas Det har også taget sin tid, men nu er den her ^^ Jeg var jo inde i sidste uge, og fik af vide, at alle bestillinger var bagud, men at de ville rykke for det. Og så i dag fik jeg altså en SMS om at nu var gaven kommet. Et styks Plaisir rensegel og skin tonic til mig, så håber jeg det kan gøre noget ved min problem-hud Åh ja, og mens jeg var der, fandt jeg ud af hvor de gemmer Skøn bladende, så jeg fik også lige (endeligt!!!) mulighed for at få det med hjem, jahhh!

Club Matas Point Shop Gave med produkter fra Plaisir og Skøn blad

Udgivet torsdag d. 21. Februar 2013
3723 visninger

Matas Beauty MatasPointshop

Kommentarer

Læg en kommentar

Gravatar
:);):Dx)xP^^":oO:--"+flere-færre
Husk min info med cookie