Guldes blog

Livsstilsblog om interesser, liv og tanker fra en nørdet multipod guldfiskepige

Me and mascara

Kan vi lige starte med at anerkende hvor svært det egentlig er at tage billeder af egne øjne når man ikke er i besiddelse af hverken hjælper eller kamera med flipskærm? Huh!

Dernæst var det jeg egentligt ville have forklaret om/gennem ambivalente forhold til mascara. For mange piger er det deres yndlings makeup-dimps, men for mig er det eyelineren, eller som pt. en øjnskygge brugt til samme funktion.


Jeg har nemlig fra naturens side fået et sæt flotte, meget lange og okay mørke vipper (For én gangs skyld tak til forælndre gen puljen )

Det betyder at noget nær det eneste jeg har ud af en mascara, er at den mørkner spidserne - okay, i grunden også resten af vippen, men mest spidserne og måske fortykker list (på bekostning af sammenklumpede vippee. Så bliver det nemlig synligt præcis hvor lange de er. Det går dog kun ved særlige lejligheder, eftersom de fortykkede og forstærkede vippespidser let kommer til at irritere med mit brilleglas... og fordi, well, det mere eller mindre ser ud som om jeg har iført mig kunstige vipper. Det bliver bare liiige lidt for voldsomt, hehe

Mascaraen brugt her er Hypnose fra Lancome, men jeg ved at jeg har en anbefaling liggende på nogle MaxFactor. På sigt kunne det dog også være sjovt at lave én selv af mandelkul
Udgivet lørdag d. 27. Februar 2016
1277 visninger

Kommentarer

Læg en kommentar

Gravatar
:);):Dx)xP^^":oO:--"+flere-færre
Husk min info med cookie