Gulde's interesse og livsstilsblog

En legeplads for mine tanker og tekstlige udfoldelser

Men mit hjerte, det vil ik'

Nej, jeg har ikke hørt fra hjertelægen endnu. Jeg har til gengæld haft denne sang på hovedet i dag af mystiske årsager. Den må have spillet i morges mens jeg stadig ikke var rigtigt ved bevidsthed. Det tog mig længe om at komme til mig selv, og selvom Emil insistere på jeg var vågen et øjeblik - med crazy eyes ganske vist, men stadig vågen... så passer det altså ikke. Jeg har i hvert fald ikke været nok ved bevidsthed til at huske det bagefter. Så da jeg endelig vågnede ved mit eget vækkeur, reagerede jeg som én der virkelig har sovet over sig, overbevist om at Emil bestemt måtte have gjort det samme. Det havde han dog ikke, hvilket han forsikrede mig om på sms'en, what a relief


Jeg er kommet igang med mit kursus-forløb på kompetence-centret, og som det første fik jeg styr på facts og muligheder i forhold til den uddannelse jeg nævnte i går. Skal vi sige at min optimisme i den retning er borte. Ikke at det med sikkerhed ikke kan lade sig gøre, men jeg skal have folk til at skubbe mig ind på trods af overtrådte frister. Af samme årsag ville det være nødvendigt for mig at melde mig til det indledende kursus NU, altså i dag. Og i så fald ville jeg gerne have haft fat i nogen omkring elev-stillingen, bare sådan for at høre om der var 2 eller 80 ansøgninger allerede - om det var muligt eller helt håbløst fra start. Igen, det kunne måske god lade sig gøre, men... min mavefornemmelse er bare ikke god. Og i dagens tilfælde vælger jeg rent faktisk at lytte til den. Så vild er jeg heller ikke for at gå i den retning, at jeg vil ofre/risikere alt. Så hellere vente et års tid evt. og prøve med mindre stress. Hvis jeg da ikke kommer forbi noget bedre inden dag. Better luck next time
Men mit hjerte, det vil ik'
Udgivet tirsdag d. 25. Februar 2014
1260 visninger

Hverdagsliv LifeSituation Music

Kommentarer

Læg en kommentar

Gravatar
:);):Dx)xP^^":oO:--"+flere-færre
Husk min info med cookie