Guldes blog

Livsstilsblog om interesser, liv og tanker fra en nørdet multipod guldfiskepige

Mere Game of Thrones

Jeg er vild med den nye (5) sæson af Game of Thrones efter vi er kommet igang med den igen... og da særligt den episke episode 9 jeg netop har set. Vi er kommet bagud med serien, så vi har indhentet et afsnit hver aften siden tirsdag, så vi kunne nå det forsømte inden Gashuku. I morgen er det den store finale, som skulle være denne sæsons mest dramtiske afsnit. Jeg glæder mig Overvejer lidt om jeg efterhånden skal komme igang med bøgerne, selvom jeg er lidt nervøs efter, hvordan de to fortællinger passer sammen. Jeg har hørt Denarius skulle være mindre episk i bøgerne... mere... realistisk forvirret Teenage, men til gengæld med lilla øjne. Og at bøgerne skulle handle om politik i langt højere grad en filmene, som ellers også er jam-packed med story-lines, jeg knap kan holde styr på, hehe. Til gengæld er der så ikke alt den forvirring med skift af skuespilleren for Daario Naharis (Ed Skrein -> Michael Huisman). Jeg troede jeg var ved at have styr på ham, men nope, jeg måtte lige sikre mig igen i dag, at det var den rigtige gut.

Uff, hvor jeg glæder mig til resten Nå, men musikstykket til venstre er soundtracket fra rulleteksterne (og slutningen) af episode 9. Synes lige jeg ville dele det, da jeg selv synes det var ret godt, og selv havde lyst til at hare mere, hehe

Udgivet torsdag d. 25. Juni 2015
2 kommentarer og 23320 visninger

Movies

Kommentarer

IGravatar Ilhja 27 Juni 2015 13:54

Jeg er hverken kommet langt med bøgerne eller tv serien men der er meget mere plot i bøgerne samt meget mere politik. Men de gør at tv serien er nemmere at følge med i (for mit vedkommende).

JGGravatar Janni - Gulde 27 Juni 2015 16:10

Så må jeg hellere komme igang - vi har de første 4 liggende, som Emil fik i julegave. Jeg var inde og søge på det i morges efter vi så det sidste afsnit med aaalt for mange løse ender! Desværre er der ikke engang mulighed for at snyde, da forfatteren vist kun er igang med bog 6, tsk. Selvom bøger serie ikke følger hinanden 1:1

Læg en kommentar

Gravatar
:);):Dx)xP^^":oO:--"+flere-færre
Husk min info med cookie