Guldes blog

Livsstilsblog om interesser, liv og tanker fra en nørdet multipod guldfiskepige

Mere julehygge, men ikke for søs

Søs skriver opgave

Der bliver julehygget igen i dag hos mor, hvor vi både har hentet juletræ, det ville mor og søs gerne have til i morgen... Vi har også færdiggjort konfekten med mere... Men ikke så meget søs, for hun sidder fast i sine lektier - og det synes jeg egentlig fortjente en lille streg. Jeg har også været en dygtig blogger (modsat i går, tsk) og husket billeder i dag, så dem får i senere
Udgivet lørdag d. 20. December 2014
1 kommentar og 1857 visninger

Tegning

Kommentarer

MHGravatar Maria Hoffbeck 21 December 2014 09:49

Glædelig 4.advent og julehygge med familien :-)
Jeg håber du får en dejlig dag, senere vil jeg skrive om vores blogevent.
Du er velkommen forbi og se vores færdig pyntede juletræ og deltage i min ret gode 4.advent giveaway.
Jule hilsner fra Maria

Læg en kommentar

Gravatar
:);):Dx)xP^^":oO:--"+flere-færre
Husk min info med cookie