Guldes blog

Livsstilsblog om interesser, liv og tanker fra en nørdet multipod guldfiskepige

Mere syg

Ja øv altså. Jeg hyggede og så meget i weekenden, men en af de mindre hyggelige ting var åbenbart kulde og træk. Jeg vågnede op kl. 4, nok fordi jeg frøs, men jeg har på den anden side vågnet om natten i tide og utide det sidste stykke tid. Så mig op og lige få det hele godt stoppet op om mig igen. Men det træk der var, kunne jeg ikke gøre så meget ved, så selvom jeg har været pakket ind i nattøj og tørklæde vågnede jeg alligevel op med grus i halsen, snotnæse og en kold, klam sygefornemmelse i maven. Det var dog ikke så slemt, så jeg håbede egentlig det ville forsvinde i løbet af i går og i nat... Det gjorde det bare ikke. Den klamme smag og mavefornemmelse er der endnu, selvom det i hals og næse stadig er på et minimum. Men så er der selvfølgelig stadig alt det andet.

Er det bare mig, der absolut skal blive syg, hvis det trækker? Om det så bare er et bette vindue på klem, eller ventilations risten i vinduet, eller lokalet jeg skal sove i bare er meget stort, så går det lige i halsen på mig... Kender i det? Nogen effektive tips til forebyggelse? Et stort dejligt tørklæde plejer ellers gøre det for mig, men kan da ske man skal gå 'all the way' med en onesie-pyjamas, hvis jeg kan tåle at ligge så varmt. Jeg er vist lidt besværlig, hehe. Men i dag står den nok på masser af kamille te!
Udgivet mandag d. 10. Marts 2014
2 kommentarer og 1288 visninger

Hverdagsliv

Kommentarer

SGravatar Simone 10 Marts 2014 08:48

Jeg kan overhovedet ikke sove med noget vindue åbent, lige meget hvor varmt der er - så bliver jeg syg ( ... God bedring!

Simone
Microcut.ck

CGravatar Cathrine 11 Marts 2014 13:30

Jeg ønsker dig god bedring!

Læg en kommentar

Gravatar
:);):Dx)xP^^":oO:--"+flere-færre
Husk min info med cookie