Guldes blog

Livsstilsblog om interesser, liv og tanker fra en nørdet multipod guldfiskepige

Metal skal der til i karate!

Jo jo, metal skulle der til ved vores karate-kamp-stævne i dag - Tenshinkan Cup! Det blev til sølv i en finale blandt nye venner - en finale vi selv havde bedt om! Grundet få puljer i min alders og vægtklasse (den lave) mente de nemlig ikke en finale-cup ville være nødvendig, men vi insisterede på at det var federe at få flere kampe, så det fik vi Og sikke en kamp! Emma, som bankede mig i puljen, var virkelig en fryd at kampe med, også selvom jeg fik en del knops. Hun var dygtig! Men det var jeg nu også i finalen, og jeg nåeded mine mål: at score et point på hende, og kæmpe tiden ud (i stedet for at kampen ender med en 8 points føring).. Jeg klarede begge dele, så jeg kan kun kalde det succes, og sølv er da vel også meget flot!

Sølv til Tenshinkan Cup 2012


Tak for en fed dag alle sammen! ^^


Udgivet lørdag d. 03. November 2012
1624 visninger

Karate

Kommentarer

Læg en kommentar

Gravatar
:);):Dx)xP^^":oO:--"+flere-færre
Husk min info med cookie