Guldes blog

Livsstilsblog om interesser, liv og tanker fra en nørdet multipod guldfiskepige

Mig, en malersvend?

Det skulle man i hvert fald næsten tro! Hehe. Jeg har knoklet løs idag med at male hus. Emil's forældre er jo ved at bygge nyt hus, så jeg har set grunden allerede før der blev taget første spadestik. Og jeg har været dernede ofte og se på. Hvad nu ellers i sig selv er hårdt nok, for jeg siger jer, det bliver lækkert, og i sammenligning bor jeg selv i et huld

Desuden er det kedeligt bare at kigge på, jeg vil gerne hjælpe. Jeg er faktisk (skønt i visse situationer doven) et meget arbejdsomt menneske. Og jeg har bedt dem om at sætte mig til noget, hvilket dog ikke har given nogen reaktion før. I stedet modtog jeg drillende bemærkninger om at jeg er doven Mit problem er jo, at jeg er C menneske: Jeg skal gerne have besked på hvad jeg skal?

Ha, men nu fik jeg dem endelig til at indse at jeg også vil hjælpe Så i dag blev jeg sat til at male, iført min en af min fars (meget for store) kedeldragter, da jeg ikke selv ejer noget 'gammelt' tøj. Hmm, følte mig lidt som en Harry Potter i Dudleys aflagte tøj Jeg har også knoklet som en, puh, 5 timers konstant malen vægge. Mig og Tina (Emil's søster) fik færdigmalet 2,5 rum. Jeg med rulle og hun med pensel. Gosh, det går bar' li' i armerne Jeg blev ved til jeg var lige ved at slå alle ned med den lange rulle, da jeg knap kunne holde den oppe og slet ikke stille. Og hænderne, av, jeg skal vis være stolt over ikke at få vabler. Har så i stedet smadret min hud så der er røde plamager i mine hænder - i ved, der lige under fingrene, hvor man også får ondt hvis man holder sig oppe i eks en ribbe. Og også mellem tommel- og pegefinger. Men så er det godt Linda er så dejlig let at have med at gøre, så nu vil jeg nørde til jeg kommer til kræfter igen ^^,
Udgivet lørdag d. 14. Marts 2009
1 kommentar og 2978 visninger

Kommentarer

FGravatar Fidla 15 Marts 2009 10:39

S'lidt.. Jeg læser så meget manga, det er der jeg får en masse gloser fra

Det var en god idé. Tror dog at det kommer til at taget lang tid at lave en sådan side. ;b

Læg en kommentar

Gravatar
:);):Dx)xP^^":oO:--"+flere-færre
Husk min info med cookie