Guldes blog

Livsstilsblog om interesser, liv og tanker fra en nørdet multipod guldfiskepige

Mig selv igen

Okay, så hvad i før så var et eksempel på mine dårligere øjeblikke - når jeg så et par timer efter er kommet til mig selv bremser jeg mig endnu mere ved at konstatere, at jeg slet ikke har nogen grund til at pylre sådan, for der er mange der er værre stillet. Nok har jeg endnu ingen uddannelse, men jeg har stadig en hel funktionel næsten ubrugt krop at udnytte... (det lød forkert... men det var ikke meningen det skulle forståes forkert).

Nå, nu ligger jeg dog alligevel og har lidt ondt af mig selv mens filmen "27 dresses" kører på TV'et. Den kan jeg så takke Eey for (bare for at, for en gangs skyld, at nævne en af de pakker der nåede frem til mig)...

Men til Eey:

Din pakke er nået frem og jeg er/var meget glad for den - selvom jeg dog ikke har læst bogen endnu.

Tak Eey


For et par timer siden (ved aftensmadsbordet) ville jeg have skudt skylden på en begyndende influenza - det føltes nemlig som dengang stress-anfaldet fra fysik eksamen udlyste en gang slemme influenza smerter i hele kroppen... dog i mildere grad. Men det lader til at det blot er endnu en ting som skyldes mit køn. Jeps, det skyldes blot det månedlige besøg af tante rød finder jeg så ud af her et par timer efter... Great... Men nu vil jeg fortsætte med mit film og mit knytteri (en ny metode som jeg lærte i går og som jeg lige nu er ret skudt i, hehe)
Udgivet tirsdag d. 31. August 2010
1048 visninger

Kommentarer

Læg en kommentar

Gravatar
:);):Dx)xP^^":oO:--"+flere-færre
Husk min info med cookie