Gulde's interesse og livsstilsblog

En legeplads for mine tanker og tekstlige udfoldelser

Min adventspakke #BloggerAdvendt

Jeg deltager igen i år i Jeanettes Blogger adventsgave udveksling, og i år er det Louise (Louises Hverdag) der har sendt mig pakker, mens mine blev sendt til Maria (En verden af kunst). Indrømmet, da jeg så Louise fine pakke udenpå synes jeg pludselig ikke min var så fint pyntet, hehe.


Og pakkerne indeni er lige så fine, de har fået en æresplads på boghyldenEt sødt lille kort var der også med


Så glædet jeg mig bare til at se hvad der er indeni... Siger jeg, selvom udemærket vi ved jeg som sædvanligt har snydt, fordi advent var i går men min side ikke ville gå med til at ligge billederne op... I får den i aften, bare roligt, men det er nød til at blive efter træningen, for jeg løber tør for tid nu, hehe.
Udgivet mandag d. 01. December 2014
2 kommentarer og 1348 visninger

BloggerAdvent

Kommentarer

JHGravatar Jeanette Henriksen 01 December 2014 23:08

Hvor er de altså fine..
Det er sjovt at vi bloggere kan lave noget sammen og følge med hos alle..

Knus <3

GGravatar Gulde 03 December 2014 22:32

Det er nemlig så hyggeligt, ja. Selvom jeg so far mest bare har været lidt misundelig over hvor fint de andres pakker er pyntet

Læg en kommentar

Gravatar
:);):Dx)xP^^":oO:--"+flere-færre
Husk min info med cookie