Guldes blog

Livsstilsblog om interesser, liv og tanker fra en nørdet multipod guldfiskepige

Min bogsamling - Danske Vlogs

youtube video
Så kom den endelig, længe ventet og efterspurgt: Min bogsamling. Og fordi i er søde, får i den her, før den bliver opdateret på de andre kanaler... eller noget ^^" Jeg undskylder også for mit vlogging fravær, specielt på Danske Vlogs, og byder de nye piger, Michelle og Heidi velkommen Eller faktisk glemmer jeg Heidi, jeg var ikke helt opdateret i optagende stund Men kig med og få et indblik i min bogreol Der vil være meget snak indimellem, men også knapper til hurtigt at spole videre Jeg gik lidt bananas med tiden nemlig ^^

Danske vlogs ChannelDanske vlogs TwitterDanske vlogs Facebook

Musik: Part IV - Jahzzar - Licens: Creative Commons License
Udgivet søndag d. 21. April 2013
6 kommentarer og 3185 visninger

Vlog Video DanskeVlogs Books

Kommentarer

CGravatar Cathrine 21 April 2013 14:31

Hold op en lang video, men jeg fik den da set! hehe Men jeg godtager din undskyldning! Hehe. Tænk at det virkelig er så lang tid siden du lavede din sidste video, det troede jeg alligevel ikke. fed intro og outro!

GGravatar Gulde 21 April 2013 23:05

Cathrine: Ja, den endte med at blive pænt lang, men det var jeg faktisk ikke klar over før jeg var færdig med den - og jeg har ellers klippet så meget jeg synes jeg kunne! :S Til en anden gang vil jeg forsøge at holde mig på de sobre 4 minutter

Jeg blev også chokreret over at det var så længe, for jeg synes ikke der har føltes sådan, men jeg kan jo se det på youtube datoen. Det kommer måske af, at jeg har forsøgt at starte mange gange, så har i hvert fald de første 20 halve vlogs. Jeg tror jeg vil begynde at sætte dem sammen i Rewind-stil ala WonderlandWardrobe på youtube (ved ikke om der er andre der laver noget lignende dog).

Og super i øvrigt, angående intro og outro, så tror jeg, at jeg vil holde mig til dem

IGravatar Ilhja 21 April 2013 15:27

Problemet med Dan var at han ikke kunne tåle linserne til at give ham grønne øjne og derved droppede de det.
Men han er stadigvæk en virkelig god Harry Potter.

Du skal ikke købe den sidste Erik Menneskesøn, jeg er virkelig nødt til at kæmpe mig igennem den bog og den er bestemt ikke god.

Har du købt Ringenes Herre fra mig? Hmm, jeg kan ikke huske at jeg har haft to af hver bog eller at jeg har solgt dem til dig.

Uhhh Darkness.

Elsker dragologi bøgerne.

Frøken Jensens kogebog har simplehen for dyr for mig indtil videre. Men ønsker den mig

GGravatar Gulde 21 April 2013 23:05

Ilhja: Det med Dan vidste jeg faktisk ikke. Så vil jeg lade mig formilde af at de gjorde forsøget, det skal der alligevel gives lidt credit for. At det ikke kan lade sig gøre er jo så bare ærgerligt. Og ja, han var god som Harry Potter. Både som den lille forpjuskede fyr de havde i starten (De vise sten og Hemmelighedernes Kammer), og som den udfordrede skuespiller de skulle bruge, da filmene senere blev mere populære og der blev ofret flere resourser på at gøre filmene federe

Jeg vil tage dit råd, og så i stedet nøjes med at låne den på bibliotekt. Det er jo også gratis læsning, fantastisk, ikke? Jeg vil dog læse den alligevel på et tidspunkt, men måske først når jeg for bedre tid. Skal jeg endelig læse nu, vil jeg gerne holde mig til spændende fortællinger som "Hunger Games"-serien og sådan

Og det med bøgerne var mens du stadig boede i/på Malmø (hvad hedder det egentlig?). Du skrev at du var "ved at rydde op i alt. Vi har et par kasser der bare står hvilket er rigtig træls. Og vil ikke bare smide ud." Du satte det til salg via din side (Mohel.dk) og vi havde en længere email-korrespondance over det - jeg har faktisk stadig noget af den liggende

Darkness?

Jeg har kun denne éne Dragologi bog, men ved der er lavet en om magi på samme vis - jeg synes dog ikke den var nær så sjov eller gennemført som dragebogen Og Frk. Jensens Kogebog er også et fint input på en ønskeliste

Jeg føler mig faktisk lidt stolt over at du har set videoen igennem, da du, så vidt jeg husker, ellers ikke er så meget til video og vlogs

IGravatar Ilhja 22 April 2013 17:14

Eftersom det jo ville være en som man er vokset op med så tror jeg ikke at man vil få to så modsigende personligheder som udadgående og indadgående.
Og der er jo personer som jeg godt kunne tænke mig at vide hvordan de tænker og lign. men ikke nogen jeg ville dele hjerne med resten af mit liv.

Det er i Malmø, hvis jeg husker rigtig så hedder det kun på hvis det er en ø. Eller en by på en ø. Ja vi solgte mange bøger da vi boede i Malmø men jeg kan ikke huske at jeg havde to sæt Ringenes Herre.

Nogle af de tegneserier jeg så var The Darkness.

Jeg har også håndbogen om drager, noget i samme stil.

Jeg skulle jo se hvilke bøger du havde^^ Ellers ville jeg nok heller ikke have haft set den

IGravatar Ingrid 22 April 2013 12:12

Hej Janni,
Jeg har allerede været nede hos min optiker og valgt et nyt stel og hele herligheden kommer ikke til at koste mig noget da det er sket i hjemmeværns tjeneste så det er en reel skade som forsikringen betaler.
Har fundet et super smart stel og jeg glæder mig til at vise det frem, det er lidt mere anderledes end det gamle så nu er jeg med på moden igen. Heldigvis er det igen i titanium da jeg ikke kan med de der super tunge brillestel.
Nu må vi så se hvornår jeg får brillerne hjem for det er faktisk monster svært at undvære dem.
Men glæder mig utrolig meget til at høre alles mening om dem, familie, kæreste, venner og mine blogvenner

//Ingrid
aka Medic

Læg en kommentar

Gravatar
:);):Dx)xP^^":oO:--"+flere-færre
Husk min info med cookie