Guldes blog

Livsstilsblog om interesser, liv og tanker fra en nørdet multipod guldfiskepige

Min lidt for lange lunte - Personlig Blogchallenge #23

Jeg er ikke typen der let bliver sur/arrig/gal. Men jeg har for tiden tendens til at være permanent rastløs og aggresiv, så jeg ved ikke om det tæller med. Normalt er jeg en ret stille og fredsommelig person, særligt over for mennesker jeg ikke kender så godt endnu, da jeg også er ret genert. Når jeg til gengæld bliver så gal at jeg hæver stemmen, hvilket jeg fx let gør i forbindlse med uretfærdig hed. Men når jeg gør, så lytter jeg, måske fordi kontrasten er så stor..
Udgivet søndag d. 25. August 2013
1371 visninger

PersonligBlogChallenge Challenge

Kommentarer

Læg en kommentar

Gravatar
:);):Dx)xP^^":oO:--"+flere-færre
Husk min info med cookie