Guldes blog

Livsstilsblog om interesser, liv og tanker fra en nørdet multipod guldfiskepige

Min lille mis er kommet hjem

[bloggen blev skrevet i går aftes, men i min træthed glemte jeg helt at poste]
Øh, hvor er det bare en befriet glad guldfisk, som skriver i dag. Min lille mis er kommet hjem Min dejlige lille mis! Han kom hjem til mor i butikken, mens jeg var på arbejde.

Havde ellers regnet med at vi skulle ud og påskeshoppe, men nej, kl efter-morgenmad ringer min bønfaldende far, fordi det bare var ham umuligt at skaffe folk til at binde ben op, så om jeg ikke nok ville hjælpe. Det skal siges, at han er klovbeskære, og altså beskærer (eller 'klipper') negle på køer, så de går bedre - til formålet har han en metalboks, hvori man kan binde køernes ben op, så de ikke sparker ham mens han 'opperere'. Og benene skal bindes op med tov der skal ligges derom, hvilket jeg så skulle gøres - hvilket er et (bogstaveligt talt) lortejob. Ligheden mellem babyer og køer er... at køer kan heller ikke finde ud af at skide af først.

Men tilbage til tråden, min mor fandt Tiger!! Åh, jeg er bare så super glad Og han er enormt sulten, enormt kælen - men også enormt træt. Han kan knap hænge sammen Det var meningen vi ville gå en tur med ham efter karate.. men han er vist for træt, så vi dropper det ^^

Var forrestem også til karate i dag. Hvad sker der i dødbold (m. 2 bolde), hvis man skyder en som griber den, men mens han er ved at gribe den, bliver man skudt ned af en anden... hvem er man så død af ??
Udgivet tirsdag d. 07. April 2009
7 kommentarer og 1584 visninger

Kommentarer

DGravatar Ditte 07 April 2009 20:42

Dit design minder mig om et spil jeg engang havde... et dinosaurspil(pga æggene)X) Det er supersødt og påskeagtigt.

RGravatar Rikke 08 April 2009 01:56

Hej kære linker

Jeg er lige en tur rundt for at se om alle linker tilbage - og det kan jeg se du gør, hvilket er super!

Samtidig vil jeg gøre dig opmærksom på jeg søger deltagere til mine konkurrencer og jeg har en afstemning kørende på min hjemmeside som jeg gerne vil have nogen svar på ^^ (du finder den i sidemenuen)

Håber du har det godt

Rikke

BGravatar Belinda 08 April 2009 10:00

Hej Gulde
Sødt design du har fået dig.. *S*
Jeg vil blot sige at jeg har fået lavet 3 q-links der ikke er animeret hvis du var interesseret i at have et af dem, istedet for et animeret

Knus Belinda

CGravatar Charlotte 08 April 2009 13:15

Hej
Det kan stadig nåes at komme med i bladet, jeg arbejder stadig på højtryk for at få det færdig.
Det var da en fantastisk idé, jeg vil helt klart arbejde på at gøre det mulig at få en nyhedsmail. tak for idéen

cGravatar charlotte 08 April 2009 14:36

hej igen
Du er nu sat ind i bladet

IGravatar Ilhja 08 April 2009 15:11

Er glad for at høre at han er kommet godt hjem og i sikkerhed

CGravatar Charlotte 08 April 2009 15:53

Hej
Så er Be you blad nr. 3 kommet med en reklame om Gulde.dk

Læg en kommentar

Gravatar
:);):Dx)xP^^":oO:--"+flere-færre
Husk min info med cookie