Guldes blog

Livsstilsblog om interesser, liv og tanker fra en nørdet multipod guldfiskepige

Min neglelaks historie

Jeg er, som i sikkert har bemærket, ikke typen der går meget med makeup. Jeg går op i det, ja, men mere på en nørdet måde, hvor det interessere mig at vide en masse om det. Hvad jeg til gengæld går op i, både nørdet og synligt, er neglelak. Hvad kan jeg sige, jeg elsker bare farver! Og som i måske kunne se på min neglelakssamling, har jeg efterhånden en del. Men det begyndte jo egentlig ganske uskyldigt...

Det er 8 år siden jeg begyndte at "samle" naglelakker.. Dengang havde jeg, som jeg også nævnte for Ilhja, ca. 11 lakker. 7 lange falsker i - og 4 små, hvoraf kun de to fungere endnu, og den tredje er på vej ud, og den sidste er allerede long time gone. Min mor købte dem til mig da jeg var lille, og stadig i lille-pige-fest-dukke påklædning i "andledninger": kjole, blå øjenskygge, kinderødt og læbestift, og selvfølgelig neglelak. Det var også de eneste gange.

Mine første neglelakker ever!
Mine første lakker - farverige, metalliske, shimmeragtige med hver sit lille twist af en unik effekt, som kamera'et desværre ikke rigtigt kan fange... ærgerligt
Mine første 'glitter'-lakker... En i simpel/klassisk sølv giltter, en metallisk sølv lak... og de to sidste (som jeg ikke har mere): en glitter-lak af store runde glitter-stykker (også sølv) og en med holografiske sølv-pinde (sprinkles)... Jeg elskede dem!


Men så kom jeg på efterskole, og fik en veninde, der ikke alene gik med neglelak, men af og til 2 farver på hver finger (delt på skrå). Det inspirerede mig til selv at gå med neglelak, og da jeg fandt inspiration og fede designs af nail art på youtube, var jeg solgt, og begyndte for det første at bruge mine lakker, for det andet at købe nye. Jeg fik også en del "aflagte" fra min kusine, som med nærmset alt andet (det har sine fordele med liidt ældre kusiner, der går op i mode og pigeting og skifter ud jævligt ) Den første lak jeg købte selv, var Ocean fra Gosh, fordi det bare er så interessant, smuk og fantastisk en farve

Det var i den periode, 2 år senere da jeg startede på gymnasiet, og at jeg også legede med video på youtube selv. Med vlogs og alt muligt andet. Blandt andet negledesigns. Jeg er lallende amatør, og ved også udemærket, at det kunne gøres bedre af øvede, men hele princippet med at konstruere en video tutorial, fx. med negledesigns synes jeg var sjovt. Så det lavede jeg. Og fik flere neglelakker, fx. fra Depend, de små meget varierede flasker. Og så er det ligesom gået lidt derfra.

Et par år senere havde jeg nogen og 60 lakker, og syntes efterhånden det var nok. Jeg havde heller ikke så mange penge, pga. karate, kørekort og Japan. Og hjemmeboende S.U. Det gik dog løs igen da jeg startede på EAMV og kom i klasse med en fellow negle-fanatiker (hun ejer MANGE flere end mig vil jeg dog tilføje) og en nail-addict spire som også snart blev ægte fanatiker. De to shopper meget i Indie lakker og får pakker fra udlandet, hvor lakkerne er billigere (men hvad er snart ikke billigere uden for Danmark? ) så de har mange flere end jeg. På studieturen fik jeg dog et kæmpe shopping-flip, i "godt" selvskab med mine vendinder, der bestemt ikke havde travt med at prædke afholdenhed og den slags, så jeg kom hjem med en kæmpe bunke! Og flere da jeg var i Tyskland med karate flokken... Så jeg nu er oppe på de 150 jeg viste den anden dag. Det har været en glidende overgang fra "almindelig" bruger til storforbruger af neglelak - og så er jeg ikke engang en RIGTIG slem nailjunkie.

Men jeg elsker bare at have farver og glimmer og effekt på mine negle. Man keder sig aldrig - kan altid lige kaste et blik ned på sine fingre og blive i regnbue-godt-humør. Jeg kan bruge langtid på at side og vippe fingrene op og ned og betragte hvordan lyset spiller i en cream/satin/glitter/shimmer/duocrome/holo/crack/mat eller i virkeligheden en hvilken som helst lak. De har altid et eller andet interessant over sig

Det er min neglelaks historie - hvad er din? Hvis du har en altså?
Udgivet fredag d. 18. Januar 2013
2349 visninger

Beauty Nails

Kommentarer

Læg en kommentar

Gravatar
:);):Dx)xP^^":oO:--"+flere-færre
Husk min info med cookie