Guldes blog

Livsstilsblog om interesser, liv og tanker fra en nørdet multipod guldfiskepige

MIN post jeg ikke må få

Nå... nogen har åbenbart besluttet at jeg ikke må få post. Jeg ved ikke hvor længe jeg har gået og undret mig over ikke at få noget overhovedet... mangler brev med mit togkort... mangler brev fra lægen... mangler en pakke fra USA... og så var der åbenbart nogen der besluttede at mit navn ikke skulle stå på min Postkasse, så PostDanmark ikke vil levere.

Og det opdager jeg først i dag - jeg har da ikke skænket det en tanke at der kunne være noget galt med postkassen? For ikke at sige, at jeg ikke længere har min adresse som c/o Emil? Eller at postdanmark fra marts nægter at levere post til postkasser uden navn!
"Har du ikke modtaget dit UddannelsesKort, HyperCard eller WildCard, kan det evt. skyldes at Post Danmark fra d. 1. marts 2012, kun afleverer breve, hvis postkassen er rigtig opsat. Husk også at dit navn skal stå på postkassen.
Er disse ting ikke i orden, tager posten brevet med tilbage til posthuset." - dsb.dk

Jeg aner jo ikke engang hvad jeg er gået glip af ellers af post! Regninger! Eller andre regelændringer! For ikke at sige at det er tredje gang jeg forsøger at få denne pakke tilsendt (og anden gang jeg betaler for den) ... så åbenbart opsummeret: Hvis ikke posten stjæler pakken (for det må jo være tilfældet de første par gange hvor pakken forsvandt sporløst fordi der stod "smykker" på den), tja så nægter de bare at levere den.

Eller også skal jeg ganske enkelt en tur til månen for at finde dem der blandt alt det andet der går tabt med PostDanmark, sådan som jeg drømte engang.

Måske er jeg ikke fair.. måske er jeg bare arrig over en fejl.. måske var den fejl min.. eller måske er jeg bare ved at være træt af at det hele tiden går galt med MIN post! HMPF!
Udgivet fredag d. 10. August 2012
2 kommentarer og 1583 visninger

Kommentarer

IGravatar Ilhja 10 August 2012 15:38

Hvis du bor i en studiebolig så aflevere postbudet ikke post med mindre dit navn er på adressen. Folk skifter bolig så hurtig der at det er mest sikre ikke at aflevere.

Men ellers er de normalt gode til at aflevere selvom ens navn ikke står på postkassen. Jeg får stadigvæk smidt breve ind fra tidligere beboer selvom de ikke har boet her i over 2 år.

Men ring til postdanmark og klag. De ved godt hvem der er postbud på din adresse og kan sørger for at rette fejlen.

GGravatar Gulde 12 August 2012 02:58

Det lyder som et godt råd, det tror jeg at jeg vil følge så Havde ellers ikke forestillet mig det kunne hjælpe noget at ringe til et stort travlt monopol firma som postdanmark. Det skal desuden siges, at det er en lejlighed i et kompleks gennem et boligselskab (selvfølgelig) jeg bor i - men skulle ikke mene at det er specifikke studieboliger. Dertil mener min kæreste bestemt at jeg har modtaget andet post på denne adresse på et tidspunkt (vi har boet her siden engang i april) selvom jeg dog ikke selv husker det.

Læg en kommentar

Gravatar
:);):Dx)xP^^":oO:--"+flere-færre
Husk min info med cookie