Guldes blog

Livsstilsblog om interesser, liv og tanker fra en nørdet multipod guldfiskepige

Mine kælenavne og tilnavne - Personlig Blogchallenge #2

Gulde, Guldefisk, Guldfisk, Ninja, Chef, Nut Shot m.m.

Jeg har sådan set allerede været inde over dette i et tidligere indlæg, Hvorfor hedder du Guldfisk? (Og anden navneforvirring), hvor de fleste af mine tilnavne er benævnt med årsag og baggrundshistorie, bl.a. mit aka, Gulde, GuldeFisk og Guldfisk, samt andre navne som Ninja, Chefen og Det Officielle Vurderings Chef Pakæsel... jah, det var et af de mere... specielle

Det eneste jeg ikke tror jeg endnu har nævnt må være Nut Shot... som jeg fik af min kærestes best-boddie efter en aften med Left4Dead gaming hvor jeg... øh ja, åbenbart havde nemmere ved at sigte i skridthøjde Det virker meget afskrækkende på folk åbenbart

Åh ja, og måske også "Damen"... fordi jeg stadig har svært ved at blive voksen, og var SÅ TÆT på at vride halsen om på den unge der vendte sig om i supermarkede og sagde "Se Damen mor", grr! Kvinde, Dame, Kone, whatever, det findes ikke i mit ordforråd af referencer til myself.
Udgivet fredag d. 16. August 2013
1605 visninger

PersonligBlogChallenge Challenge

Kommentarer

Læg en kommentar

Gravatar
:);):Dx)xP^^":oO:--"+flere-færre
Husk min info med cookie