Guldes blog

Livsstilsblog om interesser, liv og tanker fra en nørdet multipod guldfiskepige

Mine mål for weekenden

Eftersom jeg har lovet at hjælpe med nogle ting, har en potentiel chance for at få liv i Basse igen, og ikke har andre ting end en karate-træning planlagt for weekenden. Jeg har sæt frem til hjemmeweekender længe, og jeg har stadig ikke fået nok!

 1. Følge op på min #DKBloggersKnækkerCancer mini kampagne på bloggen og donere det til indsamlingen (fordi de siger det er godt at starte med noget man allerede har gjort, så man kan starte med succes fra begyndelsen ) DONE

 2. Drikke en cola... Det burde jeg selvfølgelig ikke, men jeg har lyst til en, og det lykkedes mig at overbevise mig selv om ikke at købe en dyre flaske i kantinen, så fortjener jeg det næsten, ikke?

 3. Få handlet

 4. Få færdiggjort det julespil jeg lovede at hjælpe med

 5. Få ordnet nogle ting på webshoppen

 6. Få genoprettet Basse, min nyeste bærbar (egen, ikke arbejds) som længe har været ude af funktion med en blue-screen-of-death meddelelse. Det betyder ganske vist at alt på hende vil blive slettet, men jeg har heldigvis fået held til at gemme mine filer over på en harddisk takket være et lille "hack" eller nok rettere smart trick.

 7. Få opdateret nogle tiltrængte ting på karatehjemmesiden

 8. Få skrevet og planlagt anmeldelser/indlæg om de ting fra bloggertræffet jeg mangler at få skrevet om, nu jeg har adgang til de billeder der før var fastlåst på Basse, igen

 9. Få støvsuget lejligheden så den er pæn og ren igen. Evt. også en lille støvaftørring og badeværelsesrengøring, det ville gøre godt, men er måske for ambisiøst.

 10. Få trænet noget kata, eller så meget som mine stadig-ikke-friske-lunger og min tå nu tillader det (det var dumt Gulde, og du ved det godt!)

 11. Få opdateret nogle tiltrængte ting på min egen side... Læs: Jeg trænger til at få mit nye design op!

 12. Få sovet!

 13. Få slappet af, selvfølgelig. Måske med lidt oprydning? I neglelakkere fx, det kløer lidt i mine fingre, efter at få skilt mine favoritter fra de andre måske-til-andre-måske-noget-andet lakkerne...

 14. Blive rask?


Puh, så bliver det vist godt ambitiøst alligevel, så må jeg jo se hvor meget i min prioriterede rækkefølge jeg egentlig får nået ^^"
Udgivet fredag d. 14. November 2014
3 kommentarer og 2176 visninger

Kommentarer

JHGravatar Jeanette Henriksen 15 November 2014 22:07

Husk nu at træk vejret imens.. mon ikke du når det hele, men husk også at forkæl dig selv lidt søde.. Tror du trænger<3

Knus <3

GGravatar Gulde 15 November 2014 22:49

Det ser voldsommere ud end det er, hehe, jeg fik gjort et godt indhug både i går og i dag Lidt webshop og anmeldelser senere eller i morgen, så er jeg godt tilfreds

Punkt 1-4, done...
Punkt 7, forsøgt, problemer...
Punkt 7, done...
Punkt 9, done...
Punkt 10, done...
Punkt 11, in progress, det er en del af afslapningen
Punkt 12, godt igang, hvis jeg ellers kan slæbe mig i seng til ordentlig tid i dag også
Punkt 13, er også godt igang her med is og film i stuen
Punkt 14, er godt på vej

Stille og roligt, ikke mere press, nu jeg er ved at være med igen.. Sågar foran på nogle områder. Det føles godt

JHGravatar Jeanette Henriksen 16 November 2014 15:25

Det er sejt gået søde..

Læg en kommentar

Gravatar
:);):Dx)xP^^":oO:--"+flere-færre
Husk min info med cookie