Guldes blog

Livsstilsblog om interesser, liv og tanker fra en nørdet multipod guldfiskepige

Mine punge

Jeg bryder mig heller ikke "kvindepunge" som dem Michella (NudeBlack) nævner i sit indlæg om punge (The way to a woman's heart is through your wallet): Store skrumler, der er brede som en bibel, eller lange som en Clutch, som hverken kan indeholde noget eller medbringes praktisk.

I det hele taget bryder jeg mig ikke om Clutches: De har størrelse og form som en lille taske og rummelighed=nul. Altså store og klodsede. Det ses nok også hurtigt af de punge jeg har, at jeg ikke bryder mig om at skulle slæbe rundt på store ting. Mine punge har altid være små, nogle dog tykkere og mindre rummelige end andre. De ligner også børne/feriepunge, og så den helt lille jeg bruger lige nu.

Mine punge: børnepunge og feriepunge


Min første af dem jeg stadig har (jeg har haft flere, som dog enten er gået i stykker eller blevet væk, fx dem med nøglering, som jeg har brugt RIGTIGT meget), er en lille tyk fætter af demin-stof og et eller andet brunt syntetisk der skal ligne læder. Den har egentlig en okay rummelighed, ikke vildt fantastisk, men heller ikke vildt dårlig. Der er både lommer til kort (dog kun 3, den fjerde er ikke til at få ned) en fold til sedler, en lille klar rude til et billede og så en lomme til mønter bag på. Og den kan holde okay mange mønter, hvilket også er hvad jeg bruger den til i dag. Små mønter derhjemme eller lige pt. i træningstasken. Jeg brugte den en del år før jeg fik lyst til forandring...

Demin pung med syntetisk brunt læder
Pung med lomme m. lynlås til mønter - er det kun mig der synes den ligner en gabende frø?

Pung med plads til kort, fold til sedler og en klar rude til billeder


Min anden pung viste sig at være lidt af et fejlkøb. Den er måske bedre til dem der gerne vil organisere, da der er flere folder (2) og kortpladser (9), men mønt-lommen er meget upraktisk placeret i miden, og er meget lille (der er plads til INTET og den fylder meget i sig selv) og rummeligheden i pungen som helhed er meget lille. Der skal nærmest intet til før den er fyldt op, og den fylder meget bare i tom tilstand. Men designet på forsiden var pænt, hvilket var det jeg faldt for, og den kostede ikke ret meget.

Textilpung med sødt broderet design
Pung til organisering med mange pladser
Plads til 3 kort
Centreret møntlomme og net til billeder

2 foldere til organisering af bonner og penge


Min næst-nyeste pung ligner en rigtig typisk ferie-pung, i sort stof og med en flot kinesisk drage på forsiden... eller, flot har den i hvert fald været en gang, nu er den ved at være lidt slidt. Jeg har brugt denne rigtigt længe, blandt andet alle mine år på gymnasiet, og den er også blevet væk og kommet tilbage et par gange. Den er den mest praktiske pung jeg har, i lommestørrelse, med hele seks kortpladser, en folder til sedler og bonner og en møntlomme placeret i siden, så der er okay god plads til mønter, og plads til at pungen kan lukkes, selvom mønterne buler ud på ydersiden. Og den er med velkro, hvilket gør den lidt lettere at lukke, end de andre, der kun har en lille knap i midten, og SKAL, død-og-pine, passe i den!

Min gode sorte stof feriepung med kinesisk drage på forsiden

Rummelig pung i lommestørrelse med rummelig møntlomme, 6 kortpladser og en lomme til sedler


Den sidste pung er den jeg også bruger netop nu. Meget lille, sort, i leder og med stribet stof indeni. Den har kun 2 lommer, en stor til sedler og kort, og en lidt mindre en, nok mest til kort (eller i mit tilfælde, togbilletter, klippekort, rejsekort og refleks). Den uhyrre rummelig, af sin lille størrelse at være, fordi "væggene" er meget tynde. Den fylder altså ikke nær så meget som de andre i sin tomme tilstand, men kan alligevel indeholde en god mængde. Særligt mønt-lommen er praktisk designet, med en læder-flap i den ene side, der gør at man kan trække lommen ret langt ud, så man kan kigge ned i den. Lille og praktisk, let at have med, men desværre også let at få væk. Jeg har måtte rede den fra toget 2 gange, bla. på min første dag i skole.. en pinlig affære ^^"


Lille sort læderpung
Lille sort læderpung med lynlås til møntlomme

Læderpung m. stribet stof
Læderpung m. møntrum med læderflap til praktisk udtræk


Meget rummelig læderpung


Jeg vil dog gerne have en mere "damet" og praktisk pung, der giver mulighed for lidt mere organisering, og har faktisk også fundet en der passer perfekt til mine behov... dog desværre en udgået model, så jeg må jo nok vente til moden skifter igen. For det er denne model(Alva) fra Nova, en kombineret damepung og mobiltaske med møntrum med lynlås, 5 pladser til kort, en lomme til sedler og en lomme til mobil samt aftagelig strop til at hænge om halsen i... Nogen der ved hvor jeg kan få noget tilsvarende?

Nova pung model Alva
Nova pung model Alva

Nova pung model Alva med møntrum med lynlås, 5 pladser  til kort, en lomme til sedler og en lomme til mobil samt aftagelig strop til at hænge om halsen i
Udgivet søndag d. 20. Januar 2013
11854 visninger

Collection Reply

Kommentarer

Læg en kommentar

Gravatar
:);):Dx)xP^^":oO:--"+flere-færre
Husk min info med cookie