Guldes blog

Livsstilsblog om interesser, liv og tanker fra en nørdet multipod guldfiskepige

MinsGame status #2

MinsGamet lakker mod enden, og er faktisk egentlig officielt slut, men eftersom alt i perioden nærmest blev skubbet til side til fordel for at gennemføre projektet, starte stærkt ud på arbejdet og få styr på klubben og diverse andre projekter, tja, så røg bloggen igen bagerst i køen. Jeg ville gerne sige, at det bliver anderledes nu, meeen, i kommer nok til at opleve det lidt enenu

Efter min første usikre periode fulgte en tung og lidt træls start på anden uge. Det hele begyndte at føles uoverskueligt, dels det med at skulle finde så mange ting, fordi numrene stadig skræmte mig... Og dels fordi tingene derhjemme nærmest begyndte at vælte ud over mig så jeg nærmest druknede i ting. Der var ting overalt og uanset om jeg var hjemmme eller ej følte jeg mig kvalt og kunne hverken finde begyndelse eller ende på det hele. Min process var jo ikke bare igang derhjemme, men hele tiden. Jeg gør typisk det at jeg udser mig nogle ting eller ligger noget til side, og lader det ligge og lumre lidt... mens det murer i min hukommelse af og til, til jeg til sidst indser at jeg kan give slip. En slags afvænningspreiode.

Men heldigvis vendte lykken midt på ugen, og jeg fik nyt mod. Det hele virkede igen overkommelig, og selvom jeg synes der stadig var ting over alt, og kvælnings følelsen hurtigt kunne vænne tilbage hvis jeg gav den lov, indså jeg også, hvor mange ting jeg egentlig gjorde mig fri af. Jeg vidste at det var på vej i den anden retning - så selvom bunkerne af afvænnings-ting og på-vej-ud ting hobede sig op, kløede jeg på. Og det har givet pote. Mange ting... Faktisk begyndte jeg så småt at splitte billederne op i flere omgange, for at gøre det nemmere for mig, og for hurtigere at kunne sende ting ud af døren.
Dag 8. Nedderdelen er igen tilbage fra efterskole.. faktisk også brugt en enkelt gang i år, men ikke noget jeg føler mig fantastisk i Ellers er der nogle single/hullede sokker, og nogle tynde nylon strømper (de korte af dem) som bare ikke er noget jeg bruger. Resten af tøjet er nærmest totalt ubrugt fra min kusine...
Dag 9. Komprimerings poser, som er lavet i så tynd plastik, at den mindste smule hjørne eller katte-klo punktere dem og gør dem værdiløse. Jeg kan ellers godt lide idéen :/ Ellers er der indkøbs emballage og beskidte (derved ubrugelige for mig) zip-lock poser for resten
Dag 10. Blandet landhandel... Brystbeskytter m. sportsbh, pandebånd, reklame handouts, pung, ensomme handsker, mobil-pung, sammenfoldelig indkøbspose (jordbær, forældet gavekort... Fussen af en Fluff der holder vagt
Dag 11. "Pæne poser" bevogtet af Fluff... Desuden Fluff legetj
Dag 12. Tøj, gammel T-shirt jeg havde i mange farver, slidte toppe arvet fra min kusine (var ellers egentlig glad for dem, men er faktisk stoppet med at bruge dem, hvad Emil også kommenterede)... Desuden lots og lots of gammel undertøj... alt plejede være sort, bortset fra det der julegave jeg fik af en veninde, som kom krybende tilbage senere med bemærkningen "Ve-venner Janni?" ... Still good times though
Dag 13. Æsker, beholdere, pose/pung ting og de der gaveæsker man får smykker i... Som teoretisk kan bruges som smykkeskrin, gaveæske eller rejseæske... Ved ikke hvorfor jeg gemmer dem, når jeg nu HAR smykkeskrin... eller om man overhovedet kan genbruge dem ellers... Et eller andet i mig er imod at putte dem i skralderen...
Dag 14. Tøj, tøj, og atter tøj. Det meste fra min kusine/moster. Særligt kjoler er der mange af, jeg plejer bruge den til en runde eller to (i ved, en familie-tam-tam fra hver familie, skolen/arbejdspladsen, en karate/vennefest) og så er den i grunden død for mig - men det gør jo heller ikke noget, når jeg bare bruger løs af tøj en anden er færdig med De strikkede cardigans var jeg trist over at sende videre, for jeg har længe gerne ville have noget i den dur, men de sidder ikke pænt på mig Og min farmor har strikket sådan en awesome en til mig, jeg glæder mgi til at bruge igen. Ellers var der masser af skjorter og blazere (som jeg har rigeligt af, eller andre jeg foretrækker af)... den lyse synes jeg var fed, og den sidder godt på mig, men passer hverken til mit tøj eller min stik

Jeg er ked af at måtte kede jer med de lange fortællinger og beskrivelser, men det er en vigtig del af Giv Slip terapien for mig selv, kan jeg mærke, så det må i leve med ^^
Udgivet tirsdag d. 09. September 2014
4 kommentarer og 2743 visninger

MinsGame Declutter GuldeVsIlhja Minimalism

Kommentarer

JHGravatar Jeanette Henriksen 10 September 2014 00:13

Jeg synes i er for seje, glæder mig lidt til jeg selv skal igang.

IGravatar Ilhja 18 September 2014 20:08

Ah det var derfor at du delte billederne op.

Og jeg syntes det er fint du beskriver billederne. Det gør dem til at være lidt mere end blot ting.

JGravatar Janni 03 Oktober 2014 22:55

Jeanette: Det bliver spændende!

JGravatar Janni 04 Oktober 2014 09:29

Ilhja: Jepsen, jeg synes det blev lidt voldsomt i længden at få min perfektionisme til at makke ret og få alt med på få billeder, men stadig vise/beskrive det hele, og i det hele taget være i stand til at få tingene fjernet så de ikke lå spredt über alles og ventede

Jeg har også sådan med ting, at de kun er deres historie værd. Og for en del af tingenes vedkommende (de sentimentale) vil jeg ikke gemme tingen, men gerne gemme historien

Læg en kommentar

Gravatar
:);):Dx)xP^^":oO:--"+flere-færre
Husk min info med cookie