Guldes blog

Livsstilsblog om interesser, liv og tanker fra en nørdet multipod guldfiskepige

MinsGame status #3

Gennem 3. uge tog det fart på. Hvor jeg før gik og fik tilbagefald, er det her gået stærkt fremad, tingene er nærmest væltet ned i hovedet på mig, det har bare handlet om at vælge de ting jeg nemmest kunne sende videre... og så at få tid til at finde dem frem og fotografere mellem karate og turen i weekenden, arbejde og mere oprydning. Det gik knebent at få skaffet internet i Sverige til at få de billeder op, som jeg ellers havde fået taget, men det gik da (næsten) Mentalt har jeg kunne mærke at selve legen er begyndt at stresse mig, ikke at finde ting at smide ud, men at finde tid og overskud til at gennemføre processen og tage billeder osv. På én side kunne jeg overveje at lave én til, på den anden side er jeg ret overbevist om at jeg efterhånden ikke har ting nok, selvom jeg tror jeg kan presse mig igennem denne runde. Jeg klør fortsat på
About the stuff


Dag 15. Ubrugte makeup-produkter og den slags... bla. også tatoveringer, rinstens klistermærke mønstre, og et par elverører... Dag 16. Lavalampe, flere smykke-boxe, organiserings tinggester til badeværelset (smitter for meget af til at bruge på lågen, desværre), sprut (vi ikke selv vil drikke), gammelt (brugt!) stempelkort fra bageren, for gamle madboulioner... Kamera trefod (lånt af far, fik han nu tilbage igen), tom Mac potte (laver ikke selv Back To Mac), god zip-lock pose... Dag 17. Gemte (nu scannede) artikler fra diverse magaziner... Dag 18. Skole noter fra fysik, kemi, matematik og mine år på MMD uddannelsen (multimedie design), tomme produkt-beholdere, flere produkter der er tomme/for gamle/jeg ikke bryder mig om. Læbepomaden (pink) vil blive givet til min pap-søs. Neglelakken er TOM, min første købte farve, Ocean fra GOSH som jeg stadig elsker, neglebånds cream (bøtte) er tom, gamme/tom solcream, gammelt parfumeret lotion, neglebånds fjerne cream jeg ikke finder fungere, gammel mascara og ikke nok brugt lip-gloss. Jeg er nok ikke gloss pige. Dag 19. Tegne ting og sager. Stift blyanten er fra Japan (kom sammen med stift-farveblyanten, som var den jeg ville have), det lange gule viskelæder var en gave fra efterskole-veninderne. De små dyre-viskelædere var ... hobby-kniven bliver ikke rigtigt brugt, og kan generhverves for omkring 3 kr. i Søstrene Grene, kuglepennen med flagermusen var fra et Witch-blad. Fluffy ville meget gerne have lov at æde den Gemte papkasser og shopping-poser. Dag 20. Rejsebeholdere, organiserings tilbehør (og et skrivegreb til blyant),makeup-pung, badehylde, hårtører, kattelegetøj, kam, møre hårelastikker... Dag 21. Karton, origami-papir og filt til krea-projekter... mine første neglelakker som har været for gamle i mange år efterhånden...
Udgivet onsdag d. 08. Oktober 2014
2710 visninger

Declutter MinsGame GuldeVsIlhja Minimalism

Kommentarer

Læg en kommentar

Gravatar
:);):Dx)xP^^":oO:--"+flere-færre
Husk min info med cookie