Guldes blog

Livsstilsblog om interesser, liv og tanker fra en nørdet multipod guldfiskepige

Mistede min pung... igen

Ja, jeg var jo i biografen i går, og da man naturligvis ikke kan tage i bio uden at miste sin pung (i hvert fald ikke hvis man er guldfisk åbenbart) har jeg brugt aftenen i går og dagen i dag på at rase og stresse over at få den tilbage igen. Heldigvis blev jeg reddet af nogle flinke ansatte hos Scala, og pungen er derfor findet igen. Dumme-slag til Janni og tak til Scala ^^

Det er kun 3 gang det sker inden for forholdsvis kort periode. Så sent som i torsdags var den væk efter træning men blev fundet i side-folden på bilen hvor den havde listet sig ud af min lomme. Og for at det ikke skal være løgn begyndte min "nye begyndelse" på EAMV med at jeg tabte min pung i toget, måtte låse mit dankort og kontakte DSB for at få den fundet og indleveret på billetkontoret i Herning, og måtte tigge en af mine sprit-nye klassekammerater om penge til bus og togbillet.

Og som mine lærere siger "Første gang = tilfælde, anden gang = tendens, tredje gang = vane" Så det her er vist ved at blive en lidt for dårlig vane for mig ^^"
Udgivet lørdag d. 07. Januar 2012
2071 visninger

Kommentarer

Læg en kommentar

Gravatar
:);):Dx)xP^^":oO:--"+flere-færre
Husk min info med cookie