Guldes blog

Livsstilsblog om interesser, liv og tanker fra en nørdet multipod guldfiskepige

Mit frie valg tak?

Ved i hvad jeg ikke bryder mig om? Jeg bryder mig ikke om apparater som kan spore hvor jeg kommer fra uden jeg har mulighed for at fravælge dem eller ej. Som eksempelvis ved VIP profilerne på arto (som jeg iøvrigt aldrig har brudt mig om, så det betydder ikke så meget), eller lignende VIP ting på deviantart. Men de har i det mindste kun gættet min profil. Ved i hvad jeg virkelig ikke kan forddrage! Når nogen skriver op hvor jeg bor (by osv.) på nettet - uden at jeg har chance for at sige "NEJ TAK!" Specielt ikke når det ikke blot er den ene website ejer, men alle der får lov at se det, grrr! Og denne side http://feedjit.com/ tilbyder netop sådan en funktion - hader det! Nu skal jeg altså også til at overveje om jeg har lyst til at blive spottet på den og dens hjemmeside, fordi de muligvis kan have installeret funktionen! GRRRR!!!!!
Udgivet fredag d. 17. Juli 2009
3 kommentarer og 1428 visninger

SocialMedia

Kommentarer

LEGravatar Linda Eg 18 Juli 2009 18:32

Hejsa, tak for din kommentar Går udfra det er min side du hentyder til meed feedjit? Var egentlig slet ikke meningen at jeg ville have den sådan, det var sådan en som Gizmo har, jeg ville have, den med besøg og flag... Så den er slettet igen fra min side...

IGravatar Ilhja 19 Juli 2009 12:23

Forstår dig fuldt ud! Det er jo ikke noget alle og enhver skal vide.

RGravatar Rikke 24 Juli 2009 00:04

Kære deltager!

Jeg beklager meget den lange ventetid på afgørelsen af Mds. konkurrencer (for Maj) - hvis ikke mit hoved har været fulgt med prøver og eksamen, og her i Juli ferier, så havde resultatet selvfølgelig været ude meget tidligere!

Jeg skal bekendtgøre, at dette var den sidste omgang mds. konkurrencer på min hjemmeside - som de fleste kan fornemme har jeg ikke så meget tid, så de er altså røget væk nu! Til gengæld har jeg beholdt årets (hvor i nu selv kan indstille jer selv og andre sider!) og gør klar til en masse grafik og foto konkurrencer på min side.

Jeg har valgt i denne omgang kun at give vinderen adward.
Tilgengæld er dem der har været på 2 og 3 pladsen også røget direkte ind på listerne i Årets konkurrencer! Jeg håber selvfølgelig der er okay med dem

Hvis du har vundet noget står det i slutningen af denne besked, ellers smut en tur forbi siden og deltag i konkurrence, læs bloggen osv.

Fortsæt god sommer.
Rikke
- Rikkesverden.dk

Du har vundet en 1.plads i månedens hjemmeside, en 3.plads i månedens design og en 3.plads i månedens blog - Tillykke

Læg en kommentar

Gravatar
:);):Dx)xP^^":oO:--"+flere-færre
Husk min info med cookie