Guldes blog

Livsstilsblog om interesser, liv og tanker fra en nørdet multipod guldfiskepige

Mit lille kreative projekt...

... Som jeg arbejdede på natten til d. 21, hvor jeg skulle holde jul med min far - og som jeg dengang ikke kunne vise, fordi det var beregnet på en gav til en af aftenens deltagere (nemlig Anne) tænkte jeg, at jeg lige ville dele nu. Det skulle være sikkert nok - hun blev i hvert fald så glad for dem, som håbet, og tog dem straks på. Mission accomplished

Øreringe til Anne med kæder og grøndlænderperler

De er sammensat af kædestykker og grønlænderperler - og ja, de små kugler er (som i kan se) også opbygget af de små glasperler Simple, men alligevel lidt specielle. Forhåbentligt
Udgivet fredag d. 03. Januar 2014
1 kommentar og 2480 visninger

Creative

Kommentarer

MGravatar Mia 03 Januar 2014 02:43

Hvor er de bare super søde! Og en flot gave, fordi den er personlig :-) I like!

Håber du havde en god jul og et godt nytår.
Knus Mia
www.blogaboutmia.com

Læg en kommentar

Gravatar
:);):Dx)xP^^":oO:--"+flere-færre
Husk min info med cookie