Gulde's interesse og livsstilsblog

En legeplads for mine tanker og tekstlige udfoldelser

Mit nye hår i foto

I forbindelse med mit indlæg hvor jeg tegnede en humør-figur over en mulig reaktion på mit nye hår, blev der efterspurgt egentlige billeder af den fermøse frisure. Forståeligt nok, men det gjorde mig stadig glad at mærke lidt nysgerighed, så tak for det, i øvrigt

Mit nye hår, nu i foto

Jeg knipsede ret hurtigt derefter efter et billede (ovenfor viste) , men ved egentlig ikke, hvorfor jeg ikke har fået det op på bloggen før. Måske fordi jeg ikke var helt tilfreds, det er, det virker mig lidt sløret i kanterne, men der er jo også grænser for hvad Emil's bette-My af et kamera kan præstere. Èt billede, er måske også så meget sagt, hvis sandheden skal frem knipsede jeg nogle stykker, for i hvilket univers skulle det nogen sinde kunne lade sig gøre for mig at tage et billede hvor jeg ikke ser retaderet ud - sådan er det i øvrigt på halvdelen af billederne, og selvfølgelig den halvdel hvor resten står skapt Kender i det? ^^"

Anyway, her var i hvert fald et lille foto, og en lille lyd. Savner i mine lange tanke-viklende indlæg? I do, men jeg har så meget andet jeg bør lave først, selvom jeg har præsteret et par stykker i dag: sende ansøgning (kryds fingre), tjekke op på tid for møde i morgen og finde kort til cykeltransport derhen, næsten at få en artikel op på en af de sider jeg administrere (satser på at få den færdig om lidt, og så i seng), dræbe resten af monster-opvasken fra i søndags (har vlogget lidt over det) og klaret vasketøjet fra i går. Så i grunden synes jeg det er meget ok klaret, selvom jeg gerne ville have arbejdet noget mere på de andre projekter der er lovning på :S

Nå, men det blev så ikke i dag, godnat
Udgivet tirsdag d. 14. Januar 2014
3 kommentarer og 1011 visninger

Kommentarer

JHGravatar Jeanette Henriksen 14 Januar 2014 23:36

Dejligt med et billede

Der er godt nok røget nogle lokker, men det er da blevet rigtig pænt.
Ser også rigtig sundt ud

Jeg savner ikke dine lange indlæg, men jeg savner ping-pong.. hvis du forstår..
Et eller andet eftertænksomt.. Ha Ha.. dog ved jeg at den slags indlæg ikke bare er noget man kan planlægge, det sker bare når det rigtige kommer ind i tankerne..

Du må sove rigtig dejligt..

SGravatar Simone 15 Januar 2014 09:11

Det ser virkelig smart ud!
Jeg er bare så vild med din hårfarve - er det egentlig din helt naturlige?

IGravatar Ilhja 15 Januar 2014 20:38

Det ser virkelig skøn ud

Læg en kommentar

Gravatar
:);):Dx)xP^^":oO:--"+flere-færre
Husk min info med cookie