Guldes blog

Livsstilsblog om interesser, liv og tanker fra en nørdet multipod guldfiskepige

Mit Stjernetegn - Personlig Blogchallenge #3

Stjernetegn

Jeg er ikke typen der læser horoskoper - og slet ikke typen der tror på det. Jeg kigger da af og til for sjov, og som en del af min interesse for det okulte, men oftest virker sådanne forudsigelser simpelthen for vage, til at de ikke kan passe. Ligesom med beskrivelserne.. det er somregel 50/50 hvad der stemmer og ikke gør.

Mit stjernetegn er geden - i begge systemer. Efter det kinesiske er jeg ged, og i årshjulet er jeg stenbuk... og btw, så nej, mener jeg ikke at vandbæreren hører med som stjernetegn. Men jeg kender godt billedet som følge af mit store stjernebillede-projekt i 7. klasse.

For at genopfriske beskrivelsen af stenbukken, siden jeg ikke husker meget andet end at de som regel siger Stædig! med stort, slog jeg slet og ret op på den første og bedste side leveret af Google, hvilket blev fra karin-lisbeth.dk

Af egenskaber som jeg mener passer kan bla. nævnes:
* stædig!!
* har begge ben på jorden
* klarer en hvilken som helst opgave støt og roligt
* lader sig sjældent skræmme af noget/nogen
* giver ikke op selv under voldsomt pres
* undertrykker følelser, der lukkes ud i eksplosioner
* knytter sig til materielle ting
* sparsommelig og nøjsommelig (for sikkerhedens skyld)
* stræber med ihærdig indsats og hårdt arbejde for at opnå mål
* er pessimistisk

Andre ting var jeg knap så enig i, fx:
* rummer stærke følelser
* ønsker ansvarsfuld stilling
* sjældent tvivl om deres evner som ledere og organisatorer
* tager ikke imod gode råd fra andre/vil være uafhængig
* kan synes gamle (af udseende) medens de er unge, og unge når de er gamle - På sidste års tur til Japan hed jeg konsekvent baby-face, og jeg skal stadig vise id hvis jeg skal købe øl på markedet, men vil da ikke betragte mig som gammel endnu?

Er du også stenbuk? Kan du nikke genkendende til de punkter jeg har oplistet? Også hvis du ikke er stenbuk?
Udgivet søndag d. 18. August 2013
1957 visninger

PersonligBlogChallenge Challenge

Kommentarer

Læg en kommentar

Gravatar
:);):Dx)xP^^":oO:--"+flere-færre
Husk min info med cookie