Guldes blog

Livsstilsblog om interesser, liv og tanker fra en nørdet multipod guldfiskepige

Mit stjernetegn - Stenbukken

Jeg har nu altså på fornemmeren, at horoskober (især ugehoroskober) er skræddersyet til at passe til... hvem som helst! Så for sjov skyld samlignede jeg lige mig selv med mit stjernetegns kendetegn (kilde: GiZzer.dk). Men for sammenlignings skyld - prøv lige at løbe igennem testen selv (især hvis du ikke er stenbuk) og se hvor meget du kan krydse af ved. Post genre som kommentar. Så kan vi jo se om det virkelig er skræddersyet til "Alle mennesker"


Positivt
[x] Sans for humor
[x] God til klogt at administrere sine ressourcer
[x] Uendeligt tålmodig
[x] Forsigtig
[x] Pålidelig
[x] Udholdende
[x] Disciplineret
Pålidelig, ja, jeg hader at lyve, og folk der ikke er til at stole på er noget af det værste der findes! Udholdende? Her må jeg også sige ja, jeg har en vilje af stål, som ofte er stærkere end mine evner. Det oplever jeg især inden for sport, hvor jeg kan fortsætte på bar' vilje, selvom min krop for længst har givet op (altså er totalt smadret og øm). Det nok egentlig ikke sundt. Sands for humor? Det ved jeg ikke, men jeg virker til at have tag på at få folk til at le

Negativt
[x] Stivt og pessimistisk livssyn
[x] Dyster og deprimerende (og undertrykkende) over for andre desværre også sandt
[x] Følelsesmæssigt kold og hæmmet
[x] Til tider for (ekstreamt) klog og forsigtig
[x] Nærrig
Stiv og pessimistisk, ja, jeg er meget negativ (især på dårlige dage), hvilket sikkert irritere folk omkring mig. Jeg elsker at brokke mig. OG jeg er MEGET stædig. Hvilket måske er med til at gøre mig undertrykkende overfor andre, idet jeg har svært ved at acceptere en andens mening hvis den ikke er velagumenteret.
At jeg er følelsesmæssigt kold og hæmmet passer desværre også meget fint. Jeg har for evne at være ligeglad og undre mig ofte over mangel på følelsesmæssig reaktion i situationer hvor man normalt ville være påvirket på bare en eller anden måde...


Mere
[x] Ønsker at påtvinge verden bestemt orden
[x] Går ind for konventioner og traditioner
Ja, ordensmenneske der er bange for at springe ud i noget nyt og ukendt

Typisk stenbuk-udseende
[] langt tyndt ansigt
[] opadvendt kæbe
[] skarpe og intelligente Øjne
[] stærke, buede øjenbryn
[] lille (undertiden flad) næse, dog ikke skrøbelig
[] rank ryg
[] Smalle hofter og bryst bestemt nej, meget besværligt!!
[] brede skuldre
[] 'Strenge' ansigtstræk
[x] Dybe rynker over panden, som betegner distraktion
[] 'Skær af melankoli i øjnene'
[] Beslutsom mund og kæbeparti
Har heller ikke rank ryg, jeg sider helst foroverbøjet, og når jeg retter ryggen er jeg svejrygget (runder for meget i ryggen)

Kærlighed
[x] Følelserne er styrret af fornuften
[x] Kærligheden er stabil, velovervejet og uden overraskelser
[x] Trofast partne
[x] Vil være sikker på partner før et forhold indledes
[x] Undlader ofte at udnytte muligheder
[x] Medfødt tilbageholdenhed
[x] Forsigtig og indadvendt
Trofast? Ja, har det med utroskab som jeg har det med løgne! Forsigtig er også sandt, men det gælder nu forhold til andre mennesker generelt. Og det med sikkerhed, så jeg er ikke typen der fejre første månedsdag som noget specielt. Jeg fik en forklaring på hvorfor mange gør det - man fejre at forholdet har holdt en hel måned, at man nu er ved at kende hinanden og endda stadig holder sammen. Jeg springer ikke ud i et forhold medmindre jeg kender personen, og derfor svare denne "første månedsdag" ca. til den dag jeg officielt indleder et forhold Jeg har også, af forsigtighed, forpasset mange chancer kærlighedsmessigt, suk.

Den erotiske del springer jeg (grundet generthed) let og elefant over - selvom det passede skræmmende godt.


Helbred
[x] Er meget diciplinær angående helbred
[x] Naturligt aktiv men tillader kun en luksus som motion når der er tid
[x] Kan få depressionsture over de hårde opgaver de byder sig selv
[x] Forklejner værdien i at slappe af medmindre det tjener et formål
Dicipliner - helt sikkert! Jeg er meget opmærksom på min krop og helbred, og kan mærke når der er noget galt. Er dog meget dårlig til at tage mig sammen til at lægge mig syg når jeg har det skidt. Og angående afslapning, så er det blandt andet derfor jeg elsker at arbejde på min hjemmeside

Det eneste der bestemt ikke passede, var hele 'udseendes-beskrivelsen'. Så udseendemæssigt kan jeg se jeg ikke er typisk stenbuk. Men indenfor stirt set alt andet - min holdning til ting og min personlighed, ser jeg ud til at være en typisk stenbuk. Spørgsmålet er så, om det virkelig kommer fremmede stæder fra, eller om det er nedarvet fra min familie - eller måske grundet min opdragelse og opvoksningsmiljø. Både min far og mor har fx samme holdning til det at lyve, som jeg selv har. Min far har lidt af samme sans for humor som jeg har. Både min far og farfar var gode til at administrere ressourcer (især i pengemæssig forstand), og min far bliver ofte (venskabeligt) mobbet med at være nærrig. Min far er også, ligesom jeg, umådeligt tålmodig og god til at holde hovedet kold i en diskussion. Det stive og pessimistiske livssyn kan let komme fra min mors side - for de har det faktisk alle sammen. Min far lader også til at have følelserne kontrolleret af fornuften.

Jo, det kommer nok ikke helt fremmed fra, men alligevel... det er skræmmende når sådan noget passer så godt!
Udgivet torsdag d. 19. Marts 2009
3 kommentarer og 2434 visninger

Kommentarer

LGravatar Line 20 Marts 2009 19:34

Heej.
Nu fylder Mulle.tii.dk 1år idag, husk at ønsk tillykke
-Line

KGravatar Kaat 20 Marts 2009 21:25

Heej (:
Så er det dejligt forårsvejr endnu engang, og selvom jeg ikke er glad, så kan jeg da godt ønske at I skal være det (: Det er nok også bare i dag jeg er trist. Men hva'.
Det jeg kom for var at tjekke links hos mine linkere (: Og du linker jo tilbage hvilket bare er super (:
Knus Kaat(:

LGravatar Line 20 Marts 2009 21:39

Taak
Ja jeg havde sat mig for at huske den også er det også 3måneder før min fødselsdag det vil sige jeg kunne huske det pga jeg os har d. 20 hehe bare d. 20 Juni stedet hehe
-Line

Læg en kommentar

Gravatar
:);):Dx)xP^^":oO:--"+flere-færre
Husk min info med cookie