Guldes blog

Livsstilsblog om interesser, liv og tanker fra en nørdet multipod guldfiskepige

Morgenrutiner, min nye og min gamle

Da jeg ryddede op i alarmerne (vækkeure) på min mobil, stødte jeg nederst på listen på disse: et glimt fra min morgenrutine fra min tid på Erhvervs Akademiets Multimediedesigner uddannelse. Mine morgen rutiner bliver altid meget fast indmejslet, og afviger/variere som regel ikke meget. Men når de skifter et par gange, bliver de gamle selvfølgelig glemt... til man husker dem igen selvfølgelig

Min gamle morgenrutine
Min rutine nu lyder som følgende:
Fluffy vækker kl. 5:40,
Vækkeuret tænder radioen 5:50,
Jeg lytter til det og hører radioavisen til 6:10,
forsøger at stå op, men ender oftest med at sove liidt for længe. Har meget flexible arbejdstider for tiden, derfor ^^"
Jeg er oppe helst 6:10, oftest 6:15 og senest 6:25,
går på badeværelset og besørger (evt.) og kommer i tøj som det første.
Farer rundt og får ordnet hår, spist morgenmad, pakket madpakke og evt. andre ting jeg skal have med (mobil, pung, nøgle, iPod som det vigtigste) - iPod'en opdateres evt. samtidig med de seneste overlagte lydbøger, hvis det blev glemt dagen før. Og så er det ellers ud af døren for at møde på arbejde mellem 7 og 7:15 og så tilpasser jeg bare pauser og/eller hvornår jeg tager fri

Er du typen der har en fast morgenrutine? Hvad går den ud på? Kan du huske nogle af dine tidligere rutiner?
Udgivet tirsdag d. 22. Oktober 2013
2 kommentarer og 1441 visninger

Hverdagsliv

Kommentarer

IKGravatar Ida Knudsen 22 Oktober 2013 20:16

Det om morgen er heller ik mig det er alt for hårdt man bliver liggende til man ved man var travlt

GGravatar Gulde 20 November 2013 10:45

Lige præcis ja, hehe

Læg en kommentar

Gravatar
:);):Dx)xP^^":oO:--"+flere-færre
Husk min info med cookie