Guldes blog

Livsstilsblog om interesser, liv og tanker fra en nørdet multipod guldfiskepige

Morgenstress og LaCrosse

Neii, dagen gik sørme hurtigere i skolen i dag, end den plejer. Jeg startede med fra morgenen af, at komme forsent til toget (eller rettere næsten forsent - jeg nåede det heldigvis lige akkurat, pyha!). Jeg var i gang med at pakke mine papirer, da jeg kom til at kigge på klokken. Ups, jeg var sent på den, så jeg måtte i en fart proppe sko, papir og bærbar i tasken og så spurte ud af døren. Men det dumme tog havde også besluttet sig for at kører et par mintter for tidligt - så da jeg gik ud af min hovedør, var bummerne gået ned. "Piiis!" tænker man så. Men okay, det kunne ha' været værre. Nu har jeg jo paktisk set stationen til nabo, så da bummerne endelig gik op spurtede jeg som fanden i hælene, og nåede altså med toget. Suk. Så havde jeg til gengæld også kvalme og en meget vred Hømming hele turen.

Og som en ekstra optur (not!) skulle jeg have idræt i første time. Mums, eller noget. Vi skulle starte med en løbetur. Teoretisk set var jeg jo varmet op efter mit lille forsent-til-toget trip. Det kan måske forklare hvorfor det gik så forunnderligt godt. Vi havde 20 min. at løbe i, så mig og to veninder besluttede at løbe 10-ud-og-10-hjem - eller rettere 9 ud og 11 hjem, så er man nemlig sikker på at være tilbage til tiden. Og her kommer det fantastiske: Jeg løb hele vejen! Uden behov for en gå-stille-pustepause én eneste gang, wow!
Så var jeg til gengæld også rimelig død da jeg nåede op på fodboldbanen igen - ser i, det var vores første idrætstime udenfor siden efteråret. Og i den skulle vi så spille LaCrosse. Hvis nogen har set "Mean Girls", så er det det voldlige spil Regina spiller i slutningen af filmen. Og gisp, det er godt nok også et voldligt spil (selv med skoleregler) - og især for en blodspasser som mig Du kan selv se her hvor voldligt det kan være. Men jeg overlevede dog.

Og pludselig var resten af dagen gået. Fedt tænker man så. Og mandag er karate dag Eller... det ville det have været. Hvis ikke det var fordi jeg skal til en masse Beatels arrangementer i aften (og jeg kan ikke lide Beatels! For mig er de bare en flok langhårede hippier (hippie på den ufede måde) der spillede musik i en kælder). Men min mor synes det ville være et fint Familie-Arrangement. Og så er hun med i foreningen der arrangere det - det er sådan noget kunst-halløj. Så nu er jeg tvangsindlagt til at spilde 4 timer af min aften på at se "Beatels Musical" og "Beatles Koncert". Det vil sige, at eftersom der vist kun er 2 overlevende medlemmer af Beatles, bliver koncerten med et Wonna-be band kaldet "Bootles" (hvor lamt !) ulk:

Og onsdag kommer jeg heller ikke til karate, for der skal jeg med til forældreaften på min gamle efterskole, hvor min lillebror går nu. Og for lige at komme ud med al brokken nu, så har jeg jo fri torsdag. Og misforstå mig ikke, det er en positiv ting. Men det bliver en meget kort kristihimmelfarts ferie jeg får, for jeg skal i skole om fredagen - hvilket kun halvdelen af klassen skal. Alle de "normale" timer er nemlig blevet flyttet eller gjort viatuelle af vores flinke lærere. Og dog skal jeg piskes i skole klokken fra klokken ca. halv 2 til 3 om eftermiddagen for at tage musiktime. Havde jeg kunne pjække, havde jeg gjort det, men det er desværre en fremlæggelse af vores eksamensprojekt, så den går nok ikke. Øv, så sidder man lidt i klemme der - med stor trang til at klage. Gad vide om de så endnu engang kommer til at gå ud over den stakkels musiklærer Jenta - hehe

Hov ja, og til sidst vil jeg godt lige løfte mit seneste projekt om siden: Jeg arbejder på et nyt design Efter henvisninger fra Anne-Marie fra min klasse. Uha-uha, det biver spænnende
Udgivet mandag d. 28. April 2008
1796 visninger

ThisOnceHadAnAvatar

Kommentarer

Læg en kommentar

Gravatar
:);):Dx)xP^^":oO:--"+flere-færre
Husk min info med cookie