Guldes blog

Livsstilsblog om interesser, liv og tanker fra en nørdet multipod guldfiskepige

Morning runs for freshness

Det lykkedes mig rent faktisk at komme afsted på en morgen løbeture hele 3 gange efter jeg fik købt buksen i tirsdags, så det var godt givet ud. Det var den tidligere stå-op-tid også. Jeg er faktisk endt med at vågne ret naturligt før vækkeur og lignende, den første dag dog vækket af naboens morgen badeværelses lyde, hvor jeg havde glemt vækkeuret... Så det tænker jeg er et godt tegn. Selvom jeg, som altid, har haft lidt svært ved at passe min sengetid. Men selvom jeg har fået søvn sådan lige i underkanten af nok (så altså, også som min normal), så er jeg helt sikker på den kolde morgenluft, den hævede puls og det efterfølgende brusebad har været godt for min friskhed. Jeg er næsten fristet til at forsøge igen med at indføre en løbetur om morgenen på ikke-TRX eller fællesløb dage... Altså mandag og onsdag. Meeeen, jeg er ikke sikker på det ville have stor succes med at lykkedes, før jeg får etableret nogle bedre sentetider

Udgivet fredag d. 25. Oktober 2019
419 visninger

Kommentarer

Læg en kommentar

Gravatar
:);):Dx)xP^^":oO:--"+flere-færre
Husk min info med cookie