Guldes blog

Livsstilsblog om interesser, liv og tanker fra en nørdet multipod guldfiskepige

Motiveret men overvældet

In medias read, vi starter midt i det hele, bum. Jeg er ved at få bedre motivation, og det er jo en god ting. Til gengæld kæmper jeg stadig med efterårs og vinter humøret. Men ellers går det jo egentlig rigtigt godt, jeg får indhentet nogle af de ting jeg var kommet i bag med og får fjernet hængepartier hist og her. Så det et mig en gåde, at jo mere jeg egentligt får afsluttet of fjernet (og jo nærmere vi når jul i øvrigt), des mere overvældet føler jeg mig. Overvældt over at min kamp for bedre sengetid betyder at det nærmest ikke er tid derhjemme alligevel. Udover til at holde det hele kørende... Men sådan noget som mad fx overvældet mig også generelt for tiden. At have madpakke med og få noget til aften hver dag. Jeg hverken orker eller føler for andet end noget nemt i disse dage, ligesom min største trang fra morgenen et enten a) ikke at stå op eller b) iføre mig en bærbar dyne og bare sidde på kontoret i det. Jeg kan også mærke at bloggen lidet under at jeg ikke synes jeg orker finde computeren frem når jeg kommer hjem. Nå ja, så surfer jeg kidt på mobilen, men optimal til blogging er den  jo ikke. Nå, mon ikke det hele kommer engang. Jeg synes jo egentlig det går godt, der er bare stadig så overvældende meget at holde styr på med den her omvæltning. 

Et par emner jeg gerne vil ind på men ikke har fået blogget om endnu: fed koncert i weekenden, stævnet og resultater, Hunger Games, årsdag, blomster og blogger advent, som jeg er med på igen i år ... Måske får i dem en anden dag. Men nu: sengetid!
Udgivet onsdag d. 26. November 2014
2 kommentarer og 2101 visninger

Kommentarer

IGravatar Ilhja 29 November 2014 13:27

Så længe du er motiveret.
Det er jo vigtigere at ens liv hænger sammen, men jeg har nu nydt nogle af de underlige indlæg fra det sidste stykke tid.

JIGravatar Janni "Gulde" Iversen 04 December 2014 10:50

Det er jeg da glad for at hører, jeg har været sådan lidt i tvivl om det nu blev for random/underligt til at der var andre en mig selv der ville kunne følge med og kunne lide dem ^^"

Læg en kommentar

Gravatar
:);):Dx)xP^^":oO:--"+flere-færre
Husk min info med cookie