Guldes blog

Livsstilsblog om interesser, liv og tanker fra en nørdet multipod guldfiskepige

Musik Obsessions For Tiden

Jeg har stadig en ting for Tich's sange - det er bare så... glade Og Lorde har stadig det der.. skæve der fungere fedt Men siden onsdag er jeg også blevet ret forelsket i Bo Evers' Fred! Sangen er på en gang sød, sjov og til at krumme tæer over, og det samme gælder musik-videoen, der er overraskende simpelt lavet, men efter min mening fungere rigtigt godt! En del af mit crush ligger måske også i, at jeg slet ikke havde forventet at han så ud som han gør ud fra stemmen... som Emil også var enig i, så forestillede man sig nærmere en lille gammel og godt buttet gut, måske i vest der sidder meget på en pub... Hårdt på med steriotyper og fordomme i Gulde's lille hoved

Udgivet lørdag d. 19. April 2014
951 visninger

Kommentarer

Læg en kommentar

Gravatar
:);):Dx)xP^^":oO:--"+flere-færre
Husk min info med cookie