Gulde's interesse og livsstilsblog

En legeplads for mine tanker og tekstlige udfoldelser

Musik top 10 - Mest hørte sange

Tja, af og til kan de overraske... Jeg troede selv Remember The Name lå højere på listen, fordi jeg altid finder ind i sådan en mærkelig ro og afslappethed når jeg hører den. Hvilket sangen ikke ligefrem ligger op til. Jeg troede også Pacha Mama lå længere nede, fordi jeg somregel kun hører den, når jeg vil sove. Men måske man kan nå at gennemhøre en sove/afslapnings playliste mange gang på sådan en lang køretur i bil.

1. Shadows - Linsey Stirling
2. The Standing Ones - Hungry Lucy
3. Escapist - Nightwish
4. Pacha mama - The London Handel Choir/The Giant Gospel Choir
5. Forgotten Worlds - Delerium
6. Nara - E.S. Posthumus
7. Too Close Too Touch [Instrumental] - Wesley Avery
8. Silence - Delerium
9. Kingdom Burning Down - Vanilla Ninja
10. Remember The Name - Fort Minor

Hvad ligger på jeres liste? Og er der nogle af 'mine' sange i hører meget?
Udgivet torsdag d. 31. Januar 2013
2 kommentarer og 1747 visninger

Music

Kommentarer

CGravatar Cathrine 01 Februar 2013 14:48

Ja det er rigtig rigtig hårdt, jeg har også 1½ times transport hver vej, plus hvis man så skal i skole i 8 timer, så går det hen og bliver nogle rigtig lange dage, men heldigvis er det ikke sååå tit de dage er der. Men jeg glæder mig da til at kunne vende mig lidt til det

SGravatar Simone 01 Februar 2013 22:37

ej hvor er det hyggeligt at I har sådan en fin tradition i jeres familie! Det kunne vi også godt bruge hos mig. Men det har der faktisk aldrig rigtig været tradition for. Selvfølgelig har vi taget billeder igennem tiden ? men jeg husker kun meget sjældent at vi har sat os ned og set dem sammen. Desværre er vi også mange i min familie der ender med at tage mange billeder af ?landskabet? og det kan også være super flot? Men i virkeligheden er det jo ikke de billeder man vil trække frem og se igen og igen, medmindre de virkelig er ekseptionelle^^? Man vil se billeder med liv på! Billeder der fortæller en historie. Eller det er i hvert fald dem jeg helst finder frem igen (når det en sjælden gang sker )

Jeg syntes det er helt vildt at du har tålmodigheden til at scrap-book?e. Jeg vil helt vildt gerne lave en scrapbook med billeder, og billetter og mv. men jeg får det bare aldrig gjort ^^? ? Det er lidt ærgerligt. Men nu er det altså på tide at jeg tager mig sammen! år 2013 bliver året hvor jeg samler mine billeder bedre, og nyder glæden af dem, i stedet for blot at gemme dem væk på min eksterne harddisk.

... Og jeg kender slet ikke et eneste nummer på din liste ^^" Men jeg vil da helt klart prøve at høre lidt af det Det kunne jo være du havde helt vildt god smag ^_^

Simone
Microcut.dk

Læg en kommentar

Gravatar
:);):Dx)xP^^":oO:--"+flere-færre
Husk min info med cookie