Guldes blog

Livsstilsblog om interesser, liv og tanker fra en nørdet multipod guldfiskepige

My life is a tv series marathon

Mit liv har været lidt af en seriemarton de sidste par dage. Eller nok rettere: bestået af seriemarton.

Ikke at mit liv er en seriemarton... men det indeholder rigtigt meget af det...


Jeg har haft en del nedture - og er stadig ikke kommet i retning af noget behandling, så når det ikke går ned står det stille i et ærgerligt tomt stadie af en venteposition - klar til den næste nedtur. Det er surt. Samtidig forsøger livet at gå videre - eller i hvert fald fortsætte i automatgear hvor det går bedst hvis jeg ikke tænker over det. Noget af det faktisk.
Så jeg holder det hen med serier. Og efter jeg afsluttede den fantastiske Lie To Me er jeg nået et godt stykke ind i Buffy The Vampire Slayer.

Det er både ondt og godt med eskapisme. På den ene sider hjælper det mig nu og her til at få alle tanker væk.. altså indtil de kommer tilbage og så hævner det sig jo på den anden side. Samt det problem jeg har med at leve mig for meget ind i fiktive fortællinger hvad enten fra film eller bog, så stemningen bliver ved mig. Super, for episoder hvor det er heltisk, slagsmåls præget og nostalgisk hyggeligt (ikke fordi jeg har set den før, men fordi gamle shows har en særlig charme) - mindre godt med de tunge episoder af ensomhed, skyld, traume og depression der hærger Buffy gennem sæson 2 og 3.

Det gør mig et vrag. Men stadig med en andens problemer som jeg ikke reelt behøver tage stilling til. Samtidig håber jeg hun bliver okay... så jeg måske også kan - finde nogle tips, ikke? Eller, det ved jeg jo godt er pjat. Men om ikke andet er det en god historie. Lige nu.

I øvrigt er Netflix super til serier - særligt hvis de snart får lukket alt op (efter deres stunt trussel om at lukke ned). Men de mangler altså stadig en funktion til at finde film når man IKKE er i humør til ens serie, tsk.
Udgivet lørdag d. 23. Januar 2016
1598 visninger

LifeUpdate

Kommentarer

Læg en kommentar

Gravatar
:);):Dx)xP^^":oO:--"+flere-færre
Husk min info med cookie