Guldes blog

Livsstilsblog om interesser, liv og tanker fra en nørdet multipod guldfiskepige

My siblings and I in a drawing

Jeg har længe gerne ville tegne mine søskende og jeg. Jeg er ok god til at tegne, og laver også mere "rigtige" tegninger (eller avancerede/detaljerede tegninger, det er jo ikke fordi nogen er mere rigtige end andre), men jeg hygger mig særligt med disse lidt mere skødesløse chibi doodles.

Pjuske / Smil, Gulde og Egon som chibbier i fursona form

I har mødt min egen fursona.. mit indre dyr i form af en guldfisk. Lidt spøjs og rygte om mindre god korttishukommelse. Jeg har muligvis også vist min søster før - i hvert fald har jeg tegnet hende en gang før. Hendes fursona/indre dyr er en grossenolder, som vi kalder dem (hvorfor i grunden, nu jeg tænker over det?). En gråspurv. Lidt forpjusket, flyvsk og distret i det. For ikke at nævne ikke-så-høj <3 Hun har derfor pjusk, uller og fjer i håret og små fine vinger. Min bror derimod var en udfordring, da hans fursona er en blanding mellem et egern (dræberegern) og en ulv. Så han har fået ulveører og en egernhale - så må vi se hvad jeg ellers finder på. Åh ja, og han går altid med kasket. Det plejede min fursona (og jeg selv) faktisk også at gøre - Scorehatten, kaldte vi den. Både den originale og i nogen grad også efterfølgeren (den originale gik tabt i et tog). Men nu har vi efterhånden smidt hatten.

Scenariet her er basseret på en nylig intern joke, som jeg drømmer om at lave til en video-sketch... jeg har alt for mange sketch ideer i hovedet, men ved ikke om jeg nogensinde får dem ført ud i livet, hehe. Overordnet kan vi kalde det "Dårlig inflydelse". Eller for Avenue Q kendere: The Bad Idea Bears
Udgivet tirsdag d. 03. November 2015
1992 visninger

Creative Drawing Tegning

Kommentarer

Læg en kommentar

Gravatar
:);):Dx)xP^^":oO:--"+flere-færre
Husk min info med cookie