Guldes blog

Livsstilsblog om interesser, liv og tanker fra en nørdet multipod guldfiskepige

My sick world...

This is my sick world

Jah, det er så min syge verden lige for tiden.. Kamillete med honning, en rulle med snot-klude, en spayflaske med vand til at opdrage den uartige killing og youtube, som lige nu står på en Pyjamaparty video fra Mooshville.

Jeg er ikke færdig med at undersøge lovlig-/ulovlighed ved embedding (og linking) af youtubevideoer, hvad jeg pt. er nået frem til, er at det er fuldt lovligt, såfremt embed-funktionen er slået til (Can I enable or disable the option to embed my videos?), og videoen ikke i sig selv bryder nogen copyright regler (baseret på Embedded YouTube Videos - Copyright Infringement?). Og jeg går selvfølgelig ud fra at Olga, som er partner (ligger under strengere copyright overvågning), og en sød pige, selvfølgelig ikke gør det ^^ Hun opfordre desuden selv til at hjælpe kanalen med at gro, så det vil jeg da gøre, ved at dele denne skønne video med jer På den anden side... så er et link vel også fint nok
Udgivet søndag d. 14. Oktober 2012
2 kommentarer og 2282 visninger

Hverdagsliv Blogland Video Rettigheder

Kommentarer

CGravatar Cathrine 14 Oktober 2012 12:33

God bedring gulde!

GGravatar Gulde 14 Oktober 2012 19:06

Mange tak! Trænger virkelig til at komme helt over det her efterårssyge, så jeg også kan komme igang med nogle videoer igen!

Læg en kommentar

Gravatar
:);):Dx)xP^^":oO:--"+flere-færre
Husk min info med cookie