Guldes blog

Livsstilsblog om interesser, liv og tanker fra en nørdet multipod guldfiskepige

Nå bus? Ikke tog?

Der var jeg da lige ved at misse mit transportmiddel, jeg kiggede jo bare på tiden på rejseplanen, og skænkede det slet ikke en tanke at det liidt senere køretøj ikke var toget, men bussen. Heldigt at jeg synes stationen virkede så mistænkeligt tom, ellers måtte jeg jo være gået "tomhændet" hjem, og nu har jeg ellers besluttet at tage til Træn-selv træning i karate-klubben, nu træningen er flyttet med socialarrangementet (for børn) i Herning... Og jeg vil jo stadig gerne i form så jeg kan få det dér skide sort-bælte


Bussen, ikke toget

Udgivet lørdag d. 23. Februar 2013
1564 visninger

LigeNu

Kommentarer

Læg en kommentar

Gravatar
:);):Dx)xP^^":oO:--"+flere-færre
Husk min info med cookie