Guldes blog

Livsstilsblog om interesser, liv og tanker fra en nørdet multipod guldfiskepige

Når arbejdet kalder må man huske på kagen

Som man sidder nu og kigger på ugen der gik, og arbejdet der venter i morgen, kan man måske fristes til at ønske weekenden længere. Men så husker jeg den herlige mail, jeg blev mødt af på praktik-pladsen fredag morgen:

Der er rundstykker, smør og kage i kantinen til fri afbenyttelse.

Så kan man da ikke andet en have lyst til at komme igen Og nu har jeg endda fået repereret cyklen og fået lygter på og det hele! Så nu kan de par kilometer bare komme an! Og mon ikke jeg når færdig med projektet i næste uge, så i kan se det? Jeg har også et andet projekt, jeg fik i aftes, og har arbejdet lidt frivilligt på tidligere, som jeg også gerne snart vil dele i portfoliet. En del faktisk. Men hver ting sin tid Nu vil jeg sove og drømme om kage

Kagen der stod klar fredag morgen... 'Sund' fordi den var grøn, mente de andre
Udgivet mandag d. 21. Januar 2013
1481 visninger

Hverdagsliv

Kommentarer

Læg en kommentar

Gravatar
:);):Dx)xP^^":oO:--"+flere-færre
Husk min info med cookie