Guldes blog

Livsstilsblog om interesser, liv og tanker fra en nørdet multipod guldfiskepige

Når humøret daler er det godt forår er på vej

Humøret fik noget af et dyk i dag, da nogle ting tog en... måske ikke uventet, men dog stadig uønsket drejning. Men, hvor der opstår problemer, er der til gengæld andre der bliver løst - og hvor én dør lukker, åbner en anden. Der er vand nok i min gryde til stadig at være i kog efter den smule spild Og jeg har spændende projekter i vente. Desuden, når humøret er lidt trist, så er det skønt, når man kan se, at mørket har vendt, lyset er på vej, og foråret og varmen sammen med det. Disse tog jeg på min herlige gåtur med Fluffy i lørdags

Foråret er på vej
Små vintergækker helt tæt på

På ræd og række, vintergækker i lange baner
Og helt tæt på - jeg skulle lige øve mig lidt i makro med kameraet, jeg synes det giver en ret fed effekt på vintergækkerne

Udgivet tirsdag d. 18. Februar 2014
3 kommentarer og 2279 visninger

Foto

Kommentarer

JHGravatar Jeanette Henriksen 19 Februar 2014 00:02

Virkelig smukke billeder..
Jeg er ikke selv løbet ind i vintergækkerne endnu, men mest nok min egen skyld.
Kunne jo bare gå ud og kigge efter dem..

Foråret er på vej og det er virkelig skønt..
Håber at du er okay og dejligt at du trods alt prøver at få humøret op..

Kæmpe Kram herfra <3

GGravatar Gulde 20 Februar 2014 17:32

Jeg er okay, men det er selvfølgelig stadig godt træls. Men så er der så mange andre ting jeg kan vende min energi imod Jeg havde nu heller ikke selv ventet at finde vintergækker, jeg troede faktisk først de kom frem senere på foråret. Det var først da jeg var ude med Fluff at jeg tilfældigt fik øje på dem, så det var bare heldigt. Men så bliver man også i ekstra godt humør af det Og tak for opbakning ^^

MGravatar Mona 28 Februar 2014 08:56

Kommentar relateret til dette blogindlæg... Jeg fejrer forårets kommen med at sende kinesiske lanterner til vejrs-for at byde solen velkommen. Vi køber dem her www.ctiparty.dk , hvor man kan vælge imellem et hav af farver. Så skriver vi alle vores ønsker for sommeren på dem med en tish, og sender dem til vejrs den første forårsaften vejret tillader det. Jeg har engang hørt, at hvis man virkelig ønsker sig noget , så skal man bare sige det ud i universet. Så vil det på finurlig vis komme til dig.

Læg en kommentar

Gravatar
:);):Dx)xP^^":oO:--"+flere-færre
Husk min info med cookie