Guldes blog

Livsstilsblog om interesser, liv og tanker fra en nørdet multipod guldfiskepige

Når katten er ude..

... eller Emil'en stukket af til et LAN party, så Gulde her har hele lejligheden for sig selv (og den faktisk noget dominerende Fluffy)... Så er hun ham (Emil'en) utro med printeren! Eller scanneren faktisk... Og det der med utro er måske også så meget sagt, af frygt for Fluffy's herværk kommer den ikke med i seng

Men jeg er godt igang med at scanne 2 ringbind af gamle opgaver .. med karaktere... det behager perfektionisten i mig Som underholdning har jeg lyde fra youtube... blandet med jævnlige koncerter for den mystiske beboer et eller andet sted jeg ikke har kunne lokalisere, som ynder at spendere søvnløse stunder om natten med et slag bongo-trommer, eh? Jeg mistænker dem for også at være veganske, økologer og af interessant anderledes religionsopfattelse (Gulde og alle hendes fordomme).

Men tilbage til papirene, tror jeg, at jeg er ved at være igennem hele 1G. Nu er der selvfølgelig 2 tungere år at tage (fylder et helt ringbind for sig selv) samt alt fra folkeskolen og efterskolen også... Afleveringer, ikke noter skal de siges, dem har jeg dog ryddet op i én gang ^^" Det bliver spændende at kunne bladre igennem de gamle opgaver igen, nu de bliver digitale, for faktum er at jeg ikke gør det i papirform. De endte faktisk med en forvisning til kælderen, fordi de fylder så meget... 10 cm ringbind fyldt til bristepunktet af papirer, eller noget i den dur

Jeg glæder mig til at nå til efterskole Teenageres forhold til deres Forældre projektet. Jeg har en veninde som sikkert også kan se det sjove i at få tilsendt en kopi

Billeder følger, når jeg når så langt som til at kunne slippe scanner-låget længe nok, hehe.

Udgivet lørdag d. 13. September 2014
1 kommentar og 2774 visninger

Declutter PapersBeGone

Kommentarer

IGravatar Ilhja 17 September 2014 19:31

Hold da op! Det er da vildt mange papir.
Jeg har slet ikke gemt sådan noget, de ryg ud under en af mine flytninger.

Læg en kommentar

Gravatar
:);):Dx)xP^^":oO:--"+flere-færre
Husk min info med cookie