Guldes blog

Livsstilsblog om interesser, liv og tanker fra en nørdet multipod guldfiskepige

Nail Design - Colors and Dots

Jeg gik efter noget spraglet og farverigt, og fik derved afprøvet 2 Coolcos lakker jeg har fået af min mor. Fik også leget lidt med mine dotting-tools, og ikke mindst min matterende topcoat (Mate magic) fra ChinaGlaze. Der er ikke så meget i den, så tænker jeg vil prøve noget fra Depend eller sådan noget, for at sammenligne kvalitet, inden jeg løber tør
Udgivet torsdag d. 01. August 2013
2 kommentarer og 1659 visninger

Nails Beauty

Kommentarer

CGravatar Cathrine 01 August 2013 10:53

Hvor er de fiine

JHGravatar Jeanette Henriksen 01 August 2013 21:56

Sjovt og kreativt projekt... Synes det er super sjove..

Læg en kommentar

Gravatar
:);):Dx)xP^^":oO:--"+flere-færre
Husk min info med cookie